Ετοιμα τα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα ΙΧ -Διορία έως 15 Απριλίου - iefimerida.gr

Ετοιμα τα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα ΙΧ -Διορία έως 15 Απριλίου

Ετοιμα τα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα ΙΧ -Διορρία έως 15 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τους ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων οι οποίοι δεν έχουν ασφαλίσει τα οχήματα τους, αφού τα πρόστιμα από το υπουργείο Οικονομικών είναι έτοιμα και μολις λήξη η διορία θα ταχυδρομηθούν.

Οι ιδιοκτήτες ΙΧ που θα εντοπισθούν με ανασφάλιστο όχημα θα λαμβάνουν ειδοποιητήριο από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων με το οποίο θα καλούνται εντός 8 ημερών να προχωρήσουν στην ασφάλισή του καταβάλλοντας και παράβολο υπέρ του Δημοσίου ύψους 250 ευρώ.

Στην περίπτωση που εντοπιστούννα κυκλοφορούν ανασφάλιστοι θα αφαιρείται το δίπλωμα και η άδεια κυκλοφορίας για δέκα ημέρες και θα επιβάλλεται πρόστιμο 500 για τα ΙΧ και 250 ευρώ για τα δίκυκλα.

Αν όμως οχήματα που δεν είναι ασφαλισμένα εμπλακούν σε ατύχημα θα αφαιρείται το δίπλωμα και η άδεια κυκλοφορίας για δυο χρόνια και σε περίπτωση υποτροπής για τρία έτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ