Η μεγαλύτερη «στρωματσάδα» του κόσμου για την ολική έκλειψη στον Μαραθώνα - iefimerida.gr

Η μεγαλύτερη «στρωματσάδα» του κόσμου για την ολική έκλειψη στον Μαραθώνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ της αυριανής Τετάρτης -άνευ απροόπτου, δεδομένων των άγνωστων βουλών του καιρού- σε νύχτα με πανσέληνο, με τη Γη να παρεμβάλλεται ανάμεσα στον Ήλιο και το φεγγάρι, κάνοντας την πρώτη ολική έκλειψη Σελήνης του 2011 ορατή και από την Ελλάδα. Η Coco-mat, μαζί με τον δήμο Μαραθώνα καλούν όλους στην παραλία του Μαραθώνα να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη «στρωματσάδα», που έγινε ποτέ, και να μπουν στο βιβλίο Γκίνες.

Καλεσμένοι απ’ όλα τα μέρη του κόσμου με ζωντανή μουσική, φαγητό, ποτά και χορούς καλούνται να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο στρώμα του κόσμου, φτιαγμένο από φύκια κι εκατοντάδες διαφορετικά κομμάτια υφάσματος. Τα κομμάτια θα βαφτούν και θα αποτυπωθούν μηνύματα, αισιόδοξες σκέψεις και ευχές, με σχολεία, πανεπιστήμια και φορείς να έχουν στείλει τα μηνύματα τους.

«Τουλάχιστον 500 άτομα από διάφορες χώρες του κόσμου θα είναι στην παρέα μας», δήλωσε ο πρόεδρος και ιδρυτής της Coco-mat, Πολ Ευμορφίδης, προσκαλώντας όλους να κατηφορίσουν προς την παραλία του Μαραθώνα από το νωρίς το απόγευμα.

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Abc, Παουλέτ Κόουλ, καθώς και άλλες διεθνείς προσωπικότητες θα είναι εκεί για να συμμετάσχουν σε συζητήσεις και κουβέντες του... μαξιλαριού.

Χορηγός επικοινωνίας στην προσπάθεια της εταιρείας και του δήμου είναι το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ