Άδωνις: Γιατί απολύετε κόσμο από τον Ριζοσπάστη;-Σοφιανός (ΚΚΕ): Γιατί εμείς δεν τα παίρνουμε από 15 μεριές όπως η ΝΔ [βίντεο] - iefimerida.gr

Άδωνις: Γιατί απολύετε κόσμο από τον Ριζοσπάστη;-Σοφιανός (ΚΚΕ): Γιατί εμείς δεν τα παίρνουμε από 15 μεριές όπως η ΝΔ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και του πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Σοφιανού για τις απολύσεις που έκανε ο «Ριζοσπάστης», με τον κ. Σοφιανό να αφήνει αιχμές για τα οικονομικά της ΝΔ.

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε ο κ. Γεωργιάδης εναντίον του ΚΚΕ και του Νίκου Σοφιανού στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», κατηγορώντας το ΚΚΕ ότι «στέλνει το ΠΑΜΕ σε κάθε επιχείρηση που απολύει εργαζομένους, την ίδια στιγμή που εφαρμόζουν το Μνημόνιο απολύοντας κόσμο από τον Ριζοσπάστη». Ο κ. Σοφιανός εμφανώς εκνευρισμένος, απάντησε ότι «δεν μπορούμε να παίρνουμε 130 εκατ. ευρώ όπως το κόμμα σου», ενώ για τις απολύσεις είπε ότι ήταν αναγκαστικές.

Παράλληλα, ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη και την Νέα Δημοκρατία για την ψήφο κατά της άρσης της βουλευτικής ασυλία του γραμματέα της ΝΔ κ. Κεφαλογιάννη, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά ότι «δεν έχω καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ