Mε πανηγυρικό τρόπο η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε ότι αρχίζει τα μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας! - iefimerida.gr

Mε πανηγυρικό τρόπο η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε ότι αρχίζει τα μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πανηγυρικό τρόπο το site της Χρυσής Αυγής ανακοινώνει ότι αρχίζει την Παρασκευή τα μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας. Και μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης αναβαθμίζεται τώρα σε εκπαιδευτικό και θα διδάσκει σε παιδάκια και στους γονείς τους την «Αρχή του Αγώνα. Λησμονημένες στιγμές. Ανεξαρτησία».

Από το πάνελ των «καθηγητών» των μαθημάτων της Χρυσής Αυγής δεν λείπει βεβαίως ο αποκαλούμενος από τους ομοϊδεάτες του (και από τη βουλευτή σύζυγό του) «αρχηγός» Νίκος Μιχαλολιάκος ο οποίος θα διδάξει «Το 1821 Σήμερα», όπως αποκαλύπτει το Βήμα.

Τα μαθήματα θα συνεχισθούν από έναν απόστρατο αξιωματικό που θα διδάξει «Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας», από έναν φιλόλογο που θα αναπτύξει το θέμα «Νεομάρτυρες και Εθνομάρτυρες του Ελληνισμού» και από έναν γιατρό που θα διδάξει τις «Συγκαλύψεις και ψεύδη περί την Τουρκοκρατία». Τα μαθήματα θα παραδίδονται στο ξενοδοχείο President με δωρεάν είσοδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ