«Είδα ερωτικά την Βαρντάλος», αποκάλυψε ο Αλέξης Γεωργούλης - iefimerida.gr

«Είδα ερωτικά την Βαρντάλος», αποκάλυψε ο Αλέξης Γεωργούλης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την ερωτική έλξη που αισθάνθηκε όταν συνεργάστηκε με τη Νία Βαρντάλος μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης σε τηλεοπτική του εμφάνιση.

«Ναι! Την έχω δει ερωτικά. Δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ μας, αλλά την είδα ερωτικά. Τις περισσότερες φορές δηλώνουμε εμείς οι ηθοποιοί πως δεν υπάρχει έλξη στη δουλειά, για να μην αισθάνεται ανασφάλεια ο/η σύντροφος μας». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός στο Πρωινό Mou για την συνεργασία του με τη Νία Βαρντάλος στην ταινία "Έρωτας Αλά Ελληνικά" το 2009.

Διευκρινίζοντας πως «Υπάρχει συνήθως έλξη με τις συμπρωταγωνίστριές μου στις ερωτικές σκηνές. Και να μη σου αρέσει η άλλη, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία, αφήνεις το εγώ σου λίγο στην άκρη και δεν σκέφτεσαι, για παράδειγμα, ποια θα ήθελες εσύ να έχεις για κοπέλα. Μπαίνεις στον ρόλο και, επειδή το λέει το σενάριο, αισθάνεσαι έλξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ