Ελληνας το αφεντικό της Philip Morris - iefimerida.gr

Ελληνας το αφεντικό της Philip Morris

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Philip Morris International Inc. ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Ανδρέας Καλαντζόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του γενικού διευθυντή, με ισχύ αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων στις 8 Μαΐου.

Μέχρι πρότινος δεύτερος στην ιεραρχία της Philip Morris International, αμέσως μετά την ανακοίνωση ο κ. Καλατζόπουλος δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για να συνεχίσω να συμβάλλω στην εκπληκτική πορεία της Philip Morris International».

Ο κ. Καλαντζόπουλος, σήμερα 55 ετών, εντάχθηκε στην εταιρεία το 1985 και εργάστηκε στην Κεντρική Ευρώπη, αναλαμβάνοντας διάφορες θέσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή του Διευθύνοντος Συμβούλου της Philip Morris Πολωνίας, προτού γίνει Πρόεδρος της Περιφέρειας Ανατολικής Ευρώπης το 1999.

Απέκτησε πτυχίο ηλεκτρολόγου μηχανικού από το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας και ΜΒΑ από το INSEAD της Γαλλίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καλαντζόπουλος υπέγραψε πρόσφατα στην Αθήνα Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της Philip Morris International, σχετικά με την αγορά καπνών ανατολικού τύπου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ