Αγνη Σμπόνια: Δεν σας έστειλα εγώ το δελτίο Τύπου, ίσως ήταν spam - iefimerida.gr

Αγνη Σμπόνια: Δεν σας έστειλα εγώ το δελτίο Τύπου, ίσως ήταν spam

Αγνη Σμπόνια: Δεν σας έστειλα εγώ το δελτίο Τύπου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυρία Αγνή Σμπόνια με email το οποίο απέστειλε στο iefimerida.gr υποστηρίζει ότι δεν ήταν αυτή ή το γραφείο της ο αποστολέας του αρχικού email για το χθεσινό δείπνο των γυναικών που εξελέγησαν στην κεντρική πολιτική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Συγκεκριμένα, αναφέρει στο ηλεκτρονικό της μήνυμα αναφέρει:

Αγαπητοί κύριοι,

επειδή αναφέρεστε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ότι εγώ προσωπικά ή το γραφείο μου, στέλνει δελτία τύπου, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι το email που προωθούνται τα ΔΤ είναι το συγκεκριμένο που σας στέλνω τώρα (asmponia@yahoo.gr) και ειλικρινά θα σας παρακαλούσα να ανασκευάσετε.

Το συγκεκριμένο mail δεν το διαχειρίζομαι η ίδια και ίσως είναι spam ή κίνηση κακοπροαίρετων...

Ελπίζω στην θετικότερη και άμεση αντίδραση σας!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φιλικά

Αγνή Σμπόνια

Απάντηση του iefimerida.gr

Ειλικρινά δεν κατανοούμε την ενόχληση της κυρίας Σμπόνια από τη στιγμή που το συγκεκριμένο δελτίο Τύπου έχει αναρτηθεί από την ίδια στην προσωπική της σελίδα στο facebook, ως αναδημοσίευση από τουλάχιστον δύο τοπικά μέσα της Ηπείρου και μάλιστα με τον αρχικό του τίτλο.

Σε ότι αφορά το αν πραγματικά το email «g.typou.smponia» της ανήκει ή όχι δεν μπορούμε να έχουμε άποψη. Αν δεν της ανήκει θα πρέπει να απευθυνθεί στη google για να ακυρωθεί.

Απλώς δεν κατανοούμε για ποιο λόγο, ένας κακοπροαίρετος θα έμπαινε στον κόπο να φτιάξει ένα λογαριασμό μαϊμού προκειμένου να αποστέλλει ακριβώς τα ίδια δελτία Τύπου τα οποία και η ίδια στέλνει, χωρίς καμία παρέμβαση ή άλλη αλλαγή.

Απλώς δεν το κατανοούμε. Και εμείς ως άνθρωποι δεν θέλουμε πολύ για να καταλάβουμε...

Επίσης, έχουμε τσεκάρει ότι στη σελίδα της στο facebook, υπάρχει το σωστό email.

Αγνη Σμπόνια: Δεν σας έστειλα εγώ το δελτίο Τύπου, ίσως ήταν spam | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ