Mega: Χωρίς τελικό το Master Chef λόγω οικονομικών προβλημάτων - iefimerida.gr

Mega: Χωρίς τελικό το Master Chef λόγω οικονομικών προβλημάτων

Το Mega χωρίς τελικό το Master Chef λόγω οικονομικών προβλημάτων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επίσημη ανακοίνωσή του το Mega παραδέχεται αυτό που επί πολλές ημέρες φάνταζε ως πιθανό ενδεχόμενο: Ο τελικός για τον νικητή του reality μαγειρικής Master Chef αναβάλλεται καθώς δεν έχουν καταλήξει πουθενά οι συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής και τους τεχνικούς που παραμένουν απλήρωτοι και αρνούνται να συμμετάσχουν στο τηλεοπτικό γύρισμα του τελικού.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Οι συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής και τους εργαζόμενους στην εκπομπή συνεχίζονται, με στόχο την επίλυση οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Ελπίζοντας στη θετική κατάληξη των συζητήσεων, που θα επιτρέψει να πραγματοποιηθεί ο τελικός αργότερα στη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές του Master Chef για τη στήριξή τους».

Ενώ το παιχνίδι έχει φτάσει στην τελική τετράδα, στα επεισόδια που θα μεταδοθούν σήμερα και αύριο θα ξεκαθαρίσει το δίδυμο του τελικού ο οποίος όμως κανείς δεν γνωρίζει αν και πότε θα διεξαχθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ