ΣΥΡΙΖΑ: Να απομακρυνθεί άμεσα ο Κωτούλας - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Να απομακρυνθεί άμεσα ο Κωτούλας

ΣΥΡΙΖΑ: Να απομακρυνθεί άμεσα ο Κωτούλας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να απομακρυνθεί άμεσα ο Ιωάννης Κωτούλας σύμβουλος του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χαράλαμπου Αθανασίου, για τον οποίο η εφημερίδα Αυγή έγραψε ότι είναι υμνητής του Χίτλερ, απαιτεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ζητά και από τα άλλα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης να πάρουν θέση.

Την αποχώρηση του κ. Κωτούλα από την θέση του συμβούλου σε ζητήματα ιθαγένειας ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» όπου τον κατηγορεί ως υποστηριχτή του ναζισμού, ενώ παράλληλα ζητά και από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να λάβουν ξεκάθαρη θέση το εν λόγω θέμα.

Παράλληλα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέδωσε και άλλη ανακοίνωση στην οποία καταδικάζει τις επιθέσεις με γκαζάκια στα γραφεία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα επισημαίνει ότι «δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον πολιτικό αγώνα ενάντια στο μνημόνιο και τους εκφραστές του και μας βρίσκουν απέναντί τους», ενώ δεν παρέλειψε να καταφερθεί και εναντίον της συγκυβέρνησης τονίζοντας πως τέτοιου είδους ενέργειες «δεν μπορούν να αποτελέσουν το άλλοθι για τη συνέχιση της στρατηγικής της έντασης, από μια κυβέρνηση αποφασισμένη να περιορίσει τα δημοκρατικά δικαιώματα χάριν της υλοποίησης του μνημονίου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ