Ντοκιμαντέρ στα... άδυτα του καθιστικού της Βασίλισσας Ελισάβετ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ντοκιμαντέρ στα... άδυτα του καθιστικού της Βασίλισσας Ελισάβετ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά τηλεοπτική κάμερα εισβάλει στους χώρους όπου ζει, περνάει τον ελεύθερο χρόνο της και ξεκουράζεται η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Μία αδιάκριτη ματιά θα ρίξουν οι τηλεθεατές του ITV που θα έχουν την ευκαιρία να δουν ακόμη και την ηλεκτρική θερμάστρα της Βασίλισσας τους στο καθιστικό της στην εξοχική κατοικία Μπαλμόραλ.

Από ότι φαίνεται η Βασίλισσα δε διαφέρει πολύ από τους υπόλοιπους θνητούς που έχουν την τάση να μαζεύουν άχρηστα διακοσμητικά αντικείμενα. Η κάμερα κατέγραψε ολόκληρη συλλογή από «μπιμπελό» όπως αρκουδάκια πίσω από κορνίζες, ένα μικρό στέμμα και συλλογή από πέτρες.

Η πιο ανθρώπινη ματιά στον προσωπικό χώρο της Ελισάβετ την θέλει να είναι ακατάστατη με αρκετά σνακ και σκόρπιες σημειώσεις πάνω στο γραφείο της αν και θα μπορούσε να έχει ζητήσει να καθαρίσουν λίγο πριν εισβάλει ο τηλεοπτικός φακός. Προφανώς το ανθρώπινο προφίλ που έχει υιοθετήσει η Βασιλική οικογένεια τον τελευταίο καιρό τη θέλει να έχει αδυναμίες όπως όλοι μας.

Όσο για το στυλ της διακόσμησης στο Μπαλμόραλ; Λίγο από Σκοτία με το κλασσικό καρό να δεσπόζει, μοκέτα και πολυθρόνες με κρόσσια φαίνεται πως είναι οι προσωπικές επιλογές της Βασίλισσας, κόντρα στους διακοσμητές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ