Στην Κρήτη έσπασαν μπουλντόζα που πήγε να γκρεμίσει αυθαίρετο στην παραλία - iefimerida.gr

Στην Κρήτη έσπασαν μπουλντόζα που πήγε να γκρεμίσει αυθαίρετο στην παραλία

Στην Κρήτη έσπασαν μπουλντόζα που πήγε να γκρεμίσει αυθαίρετο στην παραλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση, αψιμαχίες και λιποθυμίες σημειώθηκαν το πρωί σε παραλία της Κρήτης όταν μπουλντόζες της Περιφέρειας προσπάθησαν να κατεδαφίσουν παράνομο κτίσμα και οικοδομή στο Τομπρούκ.

Στο σημείο ήταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου για το οποίο είχε δοθεί εντολή κατεδάφισης, συγγενείς και φίλοι του και μόλις η μπουλντόζα πλησίασε το κτίσμα ξέσπασαν επεισόδια. Πέτρες εκτοξεύθηκαν με αποτέλεσμα να σπάσει ένα από τα τζάμια της μπουλντόζας, γεγονός που υποχρέωσε το οδηγό να αποχωρήσει.

Στη συνέχεια όμως επέστρεψε και προχώρησε στην κατεδάφιση του αυθαίρετου.

Στη συνέχεια οι ίδιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον της διπλανής ταβέρνας, καθώς θεωρούν πως θα έπρεπε να είχε δοθεί εντολή κατεδάφισης και για εκείνο. Μάλιστα στην ίδια γραμμή βρίσκονται και τρία ξενοδοχεία, για τα οποία δεν προβλέπεται κατεδάφιση

Υπενθυμίζεται πως οι κατεδαφίσεις γίνονται μετά από απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης να εφαρμόσει το νόμο και να κατεδαφίσει τα αυθαίρετα που καταπατούν τον αιγιαλό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ