«Δεν είμαι χοντρή», δηλώνει η Κύπρια σταρ της αμερικάνικης τηλεόρασης [εικόνες] - iefimerida.gr

«Δεν είμαι χοντρή», δηλώνει η Κύπρια σταρ της αμερικάνικης τηλεόρασης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενάντια στην τάση του Χόλιγουντ να απαιτεί οι σταρ του να είναι στα όρια της ανορεξίας έρχεται η 32χρονη Χάνα Σιμόνε, γνωστή στο κοινό ως το σέξι σουπερμόντελ από το τηλεοπτικό New Girl.

«Το να λες ότι μια γυναίκα έχει καμπύλες, είναι απλά ένας ευγενικός τρόπος για να την πεις χοντρή. Κάτι που εγώ δεν είμαι. Ενώ όταν ένας άντρας λέει για κάποια ότι είναι πληθωρική, απλά εννοεί ότι έχει στήθος. Εγώ είμαι χαρούμενη με το σώμα μου. Είμαι, όπως μου είπε η μητέρα μου, ευχαριστημένη με ότι έχω».

«Δεν είμαι χοντρή», δηλώνει η Κύπρια σταρ της αμερικάνικης τηλεόρασης [εικόνες]   | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε η εντυπωσιακή σταρ του The New Girl Χάνα Σιμόνε (παιδί Ινδού πατέρα και Κύπριας μητέρας) που μεγάλωσε στην Λευκωσία στο Καναδικό περιοδικό Glow.

«Δεν είμαι χοντρή», δηλώνει η Κύπρια σταρ της αμερικάνικης τηλεόρασης [εικόνες]   | iefimerida.gr 1

Η 32χρονη, που έχει θητεύσει ως υπάλληλος στον ΟΗΕ, είναι μια από τις πλέον ανερχόμενες ηθοποιούς στην Αμερικάνικη τηλεόραση. Ενώ ο ρόλος του μοντέλου που υποδύεται στην σειρά της έρχεται φυσικά, αφού έχει υπάρξει τέτοιο για περίπου 10 χρόνια.

«Δεν είμαι χοντρή», δηλώνει η Κύπρια σταρ της αμερικάνικης τηλεόρασης [εικόνες]   | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπρος Χάνα Σιμόνε New Girl Glow magazine
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ