Χειροκίνητος φορτιστής για κινητά παράγει ενέργεια γυρνώντας τον μοχλό [εικόνες] - iefimerida.gr

Χειροκίνητος φορτιστής για κινητά παράγει ενέργεια γυρνώντας τον μοχλό [εικόνες]

Χειροκίνητος φορτιστής για κινητά παράγει ενέργεια γυρνώντας τον μοχλό [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τώρα που η τεχνολογία έχει γίνει κομμάτι της ζωής μας, ένα καθημερινό πρόβλημα είναι η διάρκεια ζωής των μπαταριών, αφού ορισμένα smartphones χρειάζονται καθημερινή φόρτιση, λόγω της συνεχούς χρήσης τους. Τη λύση έρχεται να δώσει ο «SOSCharger»

Επειδή συχνά τυχαίνει να κλείνει το κινητό τη στιγμή που το χρειαζόμαστε περισσότερο, η εταιρία SOS Ready με έδρα το Σιατλ, παρουσιάζει τον χειροκίνητο φορτιστή «SOSCharger», ο οποίος μπορεί να φορτίσει το κινητό σας όπου κι αν βρίσκεστε, χρησιμοποιώντας τη δική σας ενέργεια.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τον συνδέσετε με τη συσκευή σας και να να αρχίσετε να γυρνάτε το μοχλό και σύμφωνα με την εταιρία, τρία με πέντε λεπτά «φορτίσματος» αντιστοιχούν σε πέντε με δώδεκα λεπτά ομιλίας, σύμφωνα με την εταιρεία.

Ο πρωτότυπος αυτός φορτιστής παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση CES 2013 και στη συνέχεια η SOS Ready αναζήτησε χρηματοδότηση μέσω της γνωστής ιστοσελίδας KickStarter, ξεκινώντας τη μαζική παραγωγή του.

Με 44 ημέρες ακόμα μέχρι να τελειώσει η περίοδος χρηματοδότησης, το SOSCharger έχει ήδη συγκεντρώσει τα 19.916 δολάρια από τα 27.000 δολάρια που είναι ο στόχος του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ