Βουλευτής της Χρυσής Αυγής: Αν μπορούσαμε να σας ρίξουμε, θα βάζαμε και τα τανκς - iefimerida.gr

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής: Αν μπορούσαμε να σας ρίξουμε, θα βάζαμε και τα τανκς

Βουλευτή της Χρυσής Αυγής: Αν μπορούσαμε να σας ρίξουμε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία απίστευτη πρόκληση προχώρησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, αφού απευθυνόμενος στη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου είπε: «Αν μπορούσαμε να σας ρίξουμε, θα βάζαμε και τα τανκς».

Βέβαια μόλις κατάλαβε τι είχε πει προσπάθησε να τα μαζέψει λέγοντας: «Οι ξεφτιλισμένοι του ΠΑΣΟΚ βγάζουν βίντεο και δεν καταλαβαίνουν ούτε το χιούμορ μας. Δεν είμαστε υπέρ των τανκς, ούτε της δικτατορίας».

Οπως γράφουν ΤΑ ΝΕΑ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως «δεν μιλά για την κόκκινη βία. Εχει χρώμα η βία στα πανεπιστήμια. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λόγο και άποψη για όλες τις μορφές βίας εκτός από αυτές που καλύπτουν όλες οι συνιστώσες του, γιατί από εκεί προέρχονται τα καρκινώματα μέσα στα πανεπιστήμια».

Τότε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρενέβη η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου. «Θα βάλετε και τα τανκς;» ρώτησε. Και η απάντηση που πήρε ήταν: «Αν μπορούσαμε να σας ρίξουμε, θα βάζαμε και τα τανκς». Στη συνέχεια βέβαια ανακάλεσε και είπε πως έκανε χιούμορ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ