Βίσση: Τον Αντώνη Σαμαρά τον ερωτεύτηκα, τον Νταλάρα δεν θέλω να τον θυμάμαι [βίντεο] - iefimerida.gr

Βίσση: Τον Αντώνη Σαμαρά τον ερωτεύτηκα, τον Νταλάρα δεν θέλω να τον θυμάμαι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της, ανάμεσα σε αυτούς και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας και ο μουσικός, αλλά και πατέρας της κόρης της, Νίκος Καρβέλας, μίλησε η δημοφιλής τραγουδίστρια Αννα Βίσση.

Οπως φαίνεται να λέει στο τρέιλερ της εκπομπής «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος που θα προβληθεί την Παρασκευή το βράδυ από τη συχνότητα του ΡΙΚ 1, η Αννα Βίσση, αναφερόμενη στη σχέση της με τον νυν πρωθυπουργό είπε πως «ο Αντώνης ήταν ένα παιδί που ήρθε από την Αμερική, που μ' άρεσε, τον ερωτεύτηκα».

Οσον αφορά τον Γιώργο Νταλάρα, η Αννα Βίσση εξήγησε πως η σχέση τους ξεκίνησε με το που ήρθε στην Ελλάδα από την Κύπρο σε ηλικία 17 ετών.

«Δεν νομίζω ότι ο Νταλάρας με ήξερε σαν άνθρωπο» δηλώνει και καταλήγει «δεν έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τη σχέση μου με τον Γιώργο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ