Αυτός είναι ο Ελληνας όμηρος που δολοφονήθηκε στη Νιγηρία - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο Ελληνας όμηρος που δολοφονήθηκε στη Νιγηρία

Αυτός είναι ο Ελληνας όμηρος που δολοφονήθηκε στη Νιγηρία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομα του Eλληνα πολίτη, που κρατήθηκε όμηρος και δολοφονήθηκε από την ισλαμιστική οργάνωση Ανσάρου στη Νιγηρία, έδωσε στη δημοσιότητα το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Οπως αναφέρει το υπουργείο, πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Καρρά. Στο δελτίο τύπου διευκρινίζεται πως η γνωστοποίηση του ονόματος γίνεται μετά από συνεννόηση με την οικογένεια του θύματος.

Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Φεβρουαρίου, δύο Λιβανέζοι, δύο Σύροι, ένας Ελληνας, ένας Ιταλός και ένας Βρετανός που εργάζονταν για τη λιβανέζικη κατασκευαστική εταιρείας Setraco είχαν απαχθεί σ' ένα εργοτάξιο στη βόρεια Νιγηρία.

Οι αρχές της Ιταλίας, της Βρετανίας και της Ελλάδας θεώρησαν την Κυριακή πως είναι πιθανό οι επτά όμηροι να είναι νεκροί, μετά την ανακοίνωση της εκτέλεσής τους από την Ανσάρου, μια πληροφορία η οποία αναμεταδόθηκε το Σάββατο από το SITE, το αμερικανικό δίκτυο παρακολούθησης των ισλαμιστικών ιστότοπων.

Μάλιστα τη Δευτέρα αναρτήθηκε στο διαδίκτυο ένα βίντεο το οποίο δείχνει τα πτώματα πολλών από τους επτά ξένους ομήρους που η ισλαμιστική οργάνωση Ανσάρου έχει ανακοινώσει πως απήγαγε και σκότωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ