Tο απειλητικό μήνυμα που έστειλε Χρυσαυγίτης στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου [εικόνα] - iefimerida.gr

Tο απειλητικό μήνυμα που έστειλε Χρυσαυγίτης στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου [εικόνα]

Tο απειλητικό μήνυμα που έστειλε Χρυσαυγίτης στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου [εικόν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθόλου δεν χάρηκε με το προσωπικό μήνυμα που έλαβε στο Facebook, προφανώς από κάποιον οπαδό της Χρυσής Αυγής η ηθοποιός-τραγουδίστρια Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή. Όταν θα έρθει η ώρα, όλη η σαπίλα σαν του λόγου σου, θα εξαληφθεί. Οι δήθεν ντίβες που έγιναν γνωστές από τα τσοντοκάναλα τους, θα νιώσουν τι θα πει να είσαι ένα μηδέν.Ένα σκουπίδι όπως πραγματικά είστε όλοι εσείς!», έγραφε το άκρως προκλητικό και υβριστικό μήνυμα που έλαβε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο Facebook.

Μάλιστα, η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία του μηνύματος στο λογαριασμό της στο Twitter και ζήτησε τη γνώμη των φίλων της. «Μοιράζομαι μαζί σας ένα μήνυμα που ήρθε στο inbox του Facebook. Πείτε...» ήταν το μήνυμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου που συνόδευε την εικόνα στο Twitter.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ