Μαϊμού ολκής η είδηση της σύλληψης πανελίστριας για πορνεία στη Βουλγαρία - iefimerida.gr

Μαϊμού ολκής η είδηση της σύλληψης πανελίστριας για πορνεία στη Βουλγαρία

Μαϊμού ολκής η είδηση της σύλληψης πανελίστριας για πορνεία στη Βουλγαρία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Καμία σύλληψη δεν έχει γίνει τους τελευταίους μήνες στη γειτονική Βουλγαρία για πορνεία» διαβεβαιώνει η Ελληνική Αστυνομία διαψεύδοντας έτσι όχι μόνον την αρχική είδηση αλλά στην ουσία εκθέτοντας όσους έσπευσαν να κατασκευάσουν λεπτομέρειες για μια ιστορία που αποδεικνύεται ανύπαρκτη.

Και φυσικά δικαιώνεται η Αντωνία Καλλιμούκου η οποία επί μέρες διαψεύδει επί ματαίω ότι δεν είναι αυτή η πανελίστρια η οποία φερόταν να έχει συλληφθεί στο γειτονικό Μπάνσκο για πορνεία.

Είναι δε τόσο μεγάλη η μαϊμουδιά που ακόμη κι αν δεχθούμε ότι η αρχική «είδηση» οφειλόταν σε λανθασμένη πληροφόρηση πως μπορεί να εξηγήσει τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες που καθημερινά έβλεπαν το φως το δημοσιότητας;

Ο ένας έγραφε ότι «το έμαθε ο αρραβωνιαστικός της και τη χώρισε». Ο άλλος ότι «η παρ' ολίγον πεθερά της ήταν έξαλλη καθώς λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψη την είχε γνωρίσει και της είχε φανεί συμπαθητική».

Αλλος υποστήριζε ότι «η σύλληψη έγινε τον Οκτώβριο και είχε καταβάλει εγγύηση». Αλλος υποστήριζε ότι «η σύλληψη έγινε πριν λίγες ημέρες».

Μια άλλη πληροφορία την ήθελε «να έχει εγκαταλείψει από ντροπή την Αθήνα και να έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη όπου όμως έγιναν γνωστές οι πομπές της καθώς σ' αυτή την πόλη δεν μένει τίποτε κρυφό.

Και όλοι οι έχοντες την «πρωτογενή ενημέρωση» καμώνονταν ότι ήξεραν το όνομα και όλες τις λεπτομέρειες αλλά η... δημοσιογραφική δεοντολογία δεν τους επέτρεπε να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία της.

Οπως γίνεται κατανοητό πρόκειται για μια μελανή σελίδα της σύγχρονης δημοσιογραφίας η οποία μάλιστα δεν οφείλεται σε πίεση χρόνου ή άλλη παρόμοια δικαιλογία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Πρόκειται για μία ανύπαρκτη ιστορία. Ποτέ τους τελευταίους μήνες η ΕΛ.ΑΣ. ή η ελληνική πρεσβεία στη Βουλγαρία δεν ενημερώθηκε για σύλληψη κάποιας Ελληνίδας πανελίστριας που ενέχεται σε υπόθεση σωματεμπορίας στη γειτονική χώρα. Οι μόνες συλλήψεις Ελλήνων πολιτών που έχουν υπάρξει στη γειτονική χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι για υποθέσεις ναρκωτικών και λαθρομετανάστευσης. Όμως επίσης για κανένα από αυτά τα άτομα δεν διαπιστώθηκε ότι ταυτοποιείται, ούτε καν σχετίζεται με την αναφερόμενη Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια...» Αυτό δημοσίευσε το «Βήμα» αποδίδοντας την πληροφορία σε ανώτατο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εξάλλου, σύμφωνα με την ίδια πηγή «για οποιαδήποτε σύλληψη Έλληνα πολίτη, για οποιαδήποτε αδίκημα στη Βουλγαρία υπάρχει ενημέρωση της ελληνικής πρεσβείας στη γειτονική χώρα αλλά και της ΕΛΑΣ μέσω του διαύλου της Ιντερπόλ. Μάλιστα επί σειρά ετών η ΕΛΑΣ έχει αξιωματικό «σύνδεσμο» στη Σόφια. Όμως ποτέ τους τελευταίους μήνες δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε αναφορά για περιστατικό σαν κι αυτό που μνημονεύθηκε με την εμπλοκή Ελληνίδας σε «ροζ κύκλωμα» κ.τ.λ.».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ