Ζώδια τα Τριτιασμένα - iefimerida.gr

Ζώδια τα Τριτιασμένα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλέψεις για όλη την Τρίτη, πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Ανάλυσε τη μέρα σου καρέ καρέ.

Κριός

Κάποιο χέρι σε ξυπνάει βιαία από τον ύπνο σου και ενώ είσαι έτοιμος να αρχίσεις να κατεβάζεις μπινελίκια, συνειδητοποιείς ότι μόλις κάποιος καλός άνθρωπος σε ξύπνησε από τη χειμερία νάρκη στην οποία είχες πέσει. Καιρός, τώρα που ξύπνησες, να συμμαζέψεις την ακαταστασία της ζωής σου. Καθώς η σεληνιακή έκλειψη πλησιάζει, όλο και περισσότερο σεληνιάζεσαι κι εσύ και έχεις αρχίσει να τρομάζεις τους γύρω σου. Ψυχραιμία.

Ταύρος

Κάτι πας να πεις, τα λες με μπουκωμένο το στόμα και κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Φάε πρώτα την μπουκιά σου και στην πορεία ξανασκέψου το. Ναι, δεν χρειάζεται να βγάλεις και διάγγελμα, αν έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις, και καλά έχεις κάνει, κράτα τις για τον εαυτό σου και προσπάθησε από τα λόγια (paroles, paroles) να περάσεις στην υλοποίηση. Έλα, Ταυράκι, δείξε μας επιτέλους τι μπορείς να κάνεις (όχι τι θέλεις να κάνεις, αλλά τι μπορείς).

Δίδυμος

Η μέρα σήμερα παίζει σε ψηλά ντεσιμπέλ. Δεν είναι ότι η ένταση ανεβαίνει ως διά μαγείας, είναι ότι εσύ τα θέλεις όλα στερεοφωνικά. Οκ, όλα καλά και δίκαια, αλλά μη ζητάς τα ρέστα μετά επειδή ανέβηκαν τα αίματα. Πάθος θες, πάθος θα έχεις, ανέλαβε όμως αμέσως μετά τις ευθύνες σου, αλλά και τον λογαριασμό για τα σπασμένα που θα σου ‘ρθει.

Καρκίνος

Πήρες κάποιες δύσκολες αποφάσεις, κάποιες από αυτές ήταν και κομματάκι σκληρές. Προσπάθησε τουλάχιστον να μείνεις σταθερός/ή σε αυτό που έχεις ξεδιαλύνει και αποφασίσει μέσα σου. Μείνε δηλαδή συνεπής στον εαυτό σου, που σημαίνει μην κάνεις δεύτερες σκέψεις, μην αρχίζεις τα ναι μεν αλλά είμαι από χωριό. Τα πράγματα τώρα πήραν αυτήν τη φόρμα (που εσύ τους έδωσες) και είναι καλό (έτσι, για αλλαγή) να μείνεις σταθερός στις αξίες σου και να υπηρετήσεις με κέφι τα καινούργια σου «θέλω».

Λέων

Άσε μας, ρε φίλε Λέων, δεν έχεις μόνο εσύ «ζοριλίκια», όλοι ζοριζόμαστε, όλοι έχουμε στο κεφάλι μας μια σεληνιακή έκλειψη που έχει αρχίσει ήδη να μας ταρακουνάει, οπότε γιατί πρέπει να ακούμε συστηματικά τη δική σου γκρίνια; Και οι Τοξότες, δηλαδή, τι πρέπει να κάνουν; Να φουντάρουν κανονικά; Οκ, αν δεν σου αρέσει το ζώδιό σου, κάνε αίτηση στο σύμπαν στην επόμενη ζωή να γεννηθείς Σκορπιός, να κερνάς με άνεση δηλητήριο να ησυχάσεις. Κάθε ζώδιο όμως έχει τα δικά του, δεν υπάρχει καλό και κακό ζώδιο, αυτό που πρέπει να αποδεχτείς είναι ότι οι δυσκολίες σου δεν είναι ακριβώς δυσκολίες αλλά μεταμφιεσμένες προκλήσεις. Προσπάθησε να αλλάξεις τη μίζερη οπτική σου και όλα θα αλλάξουν.

Παρθένος

Κίνησε ο Εβραίος να πάει στο παζάρι και ήταν ημέρα Σάββατο. Είπες κι εσύ να κάνεις μια αρχή σε μια καθαρή δυνατότητα και έπεσες πάνω στη σεληνιακή έκλειψη που κορυφώνεται αύριο. Τι να σε κάνουμε, είσαι και γκαντέμης. Έτσι, σήμερα το ένα σου μάτι γυαλίζει, το άλλο γυρίζει, γενικά δεν σε λες επικοινωνιακό τύπο αυτές τις μέρες. Το πιο φρόνιμο που έχεις να κάνεις είναι να κοιτάξεις τη δουλίτσα σου και άσε να περάσει ένα γεμάτο δεκαήμερο πριν αρχίσεις να κάνεις ριζοσπαστικές αλλαγές. Καταλαβερδίνκος;

Ζυγός

Τα οικονομικά σου και τα επαγγελματικά σου σε πρώτο πλάνο σήμερα. Πολλές συζητήσεις αλλά και πολύ πίσω μπρος, αφού οι συμφωνίες που πας να κλείσεις θα θυμίζουν το γιοφύρι της Άρτα: ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν. Με την αυριανή σεληνιακή έκλειψη, που έχει ήδη αρχίσει και σου δείχνει τα κοφτερά της δόντια, δεν είναι καλή ιδέα κανένα σου πρότζεκ να πάρει οριστικό σχήμα. Αυτό που τώρα πρέπει να κάνεις είναι να αγοράσεις χρόνο, εν ανάγκη πούλα λίγο γοητεία μαζί με αέρα κοπανιστό και άφησε τις σοβαρές συμφωνίες για τις αρχές του επόμενου μήνα.

Σκορπιός

Ο έρωτας, ναι, αυτός ο μικρός φτερωτούλης, σου κάνει (πάλι) πλακίτσες. Έρχεται, κι εκεί που νομίζεις ότι τον είδες, κάνει ένα κόλπο γκρόσο και εξαφανίζεται και έχει αρχίσει αυτό ερωτικό κρυφτούλι αντί να σε εξιτάρει να σε εκνευρίζει. Εντάξει, δεν φταίει μόνο ο έρωτας που δεν μπορείς να χαλαρώσεις και σε έχει πιάσει βιασύνη και όλα τα παίρνεις πολύ σοβαρά και πολύ τοις μετρητοίς. Η κύρια αιτία είναι η αυριανή σεληνιακή έκλειψη, που έχει αρχίσει τα προεόρτια από σήμερα και σου φέρνει μια πρώτη ανακατωσούρα και ερωτική αναγούλα. Σε κάθε περίπτωση, και όσο δεν χάνεις το χιούμορ σου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Απόλαυσε το φλερτ και με τα πάνω του και με τα κάτω του.

Τοξότης

Οκ, Τοξότη, σε συμπονάμε. Η ισχυρή αυριανή «εκλειψάρα» γίνεται όλη πάνω στο ζώδιό σου και αυτά πράγματι δεν είναι καλά μαντάτα. Έχεις νεύρα, έχεις την αίσθηση ότι η γη τρέμει κάτω από τα πόδια σου, σου έχουν βγει όλα τα ψυχοσωματικά και θέλεις να τα κάνεις όλα λαμπόγυαλο, να μη μείνει τίποτα όρθιο μήπως και ηρεμήσεις. Λοιπόν, κοίταξε τι θα κάνεις, κλείδωσε την αυτοκαταστροφή στο ντουλάπι με τα άχρηστα, κάνε λίγο διαλογισμό, πες και κανένα Ομμμμ, ζήτησε να σου κάνουν ένα μασάζ, και αν έχεις γιατρό να σου γράψει δίγραμμη συνταγή πιες και κανένα ηρεμιστικούλι, θα βοηθήσει. Γενικά και για τουλάχιστον δυο μέρες, προσπάθησε να είσαι σε καταστολή, και η Παναγιά μαζί σου.

Αιγόκερως

Έχεις κάτι νεύρα, κάτι ζόρια, σπας αλυσίδες σαν τον Κουταλιανό. Προς τι η τόση ενέργεια και γιατί επιτέλους όλο αυτό το φλογερό σου ταμπεραμέντο δεν το βάζεις στον έρωτα; Ο Δίας στον Ταύρο σού κάνει συμπαντικές πλάτες και στον έρωτα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο διάστημα. Ναι, πράγματι, σε ζορίζουν και τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, αλλά και πότε δεν σε ζόριζαν δηλαδή; Μη βρίσκεις λοιπόν δικαιολογίες για να αποφύγεις το συναίσθημα, γιατί όσο το αποφεύγεις μετά μασάς σίδερα. Αφέσου να τελειώνουμε. Γκέγκε;

Υδροχόος

Ξυπνάς κάθιδρος/η τις νύχτες, κάτι σου φταίει, δεν ξέρεις, λες, τι ακριβώς. Βαθιά μέσα σου ξέρεις μια χαρά τι φταίει, αλλά δεν θέλεις να το παραδεχτείς ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό. Η αυριανή σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη έχει μεθεόρτια και είσαι επίτιμος καλεσμένος κι εσύ σ’ αυτήν τη γιορτή του παραλόγου. Έτσι, ό,τι νιώθεις έρχεται από τον βαθύτερο εαυτό σου και σου ψιθυρίζει αλήθειες με τρόπο ζαλιστικό. Μια τέτοια αλήθεια λέει: ήμουν πολύ σκληρός/ή με ανθρώπους που αγαπούσα και έχω μείνει μόνος/η μου γιατί τελικά μου φταίει το κεφάλι μου, κυρίως επειδή θεώρησα σχέσεις και ανθρώπους δεδομένους. Χμ, να το μάθημα των ημερών, να μια μεγάλη αλήθεια, δες τι θα κάνεις μ’ αυτήν! Ναι, πήρες δουλειά για το σπίτι.

Ιχθύες

Είναι απορίας άξιο γιατί, ενώ είναι ελεύθεροι όλοι οι δρόμοι, εσύ πας από τον μοναδικό δρόμο που έχει μποτιλιάρισμα και ανηφόρα μαζί. Δηλαδή, γιατί από όλες τις επιλογές και τις προοπτικές, πας και επιλέγεις την πιο κουλή επιλογή και μετά σιχτιρίζεις την τύχη σου και όχι το ψαρίσιο σου αγύριστο κεφάλι. Η σεληνιακή έκλειψη αύριο στον Τοξότη επηρεάζει καθοριστικά τις εργασιακές σου σχέσεις, γι’ αυτό προσπάθησε και σήμερα αλλά και αύριο να μην πεις πράγματα που θα μετανιώσεις. Δηλαδή μην ανοίξεις το στόμα σου και αφήσεις να βγουν όλα τα καταπιεσμένα που έχεις στο μυαλό σου. Δεν είναι καλή ιδέα. Πήγαινε πάλι από τον δρόμο τον ορθό, τον εύκολο, και άφησε τον έρωτα να κάνει το θαύμα του, αφού μπορεί. Έλα, μια απόφαση είναι, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αφεθείς. Αφού ξέρεις από θάλασσες, τι ακριβώς, είπαμε, φοβάσαι;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ