Τα στοιχήματα για τον νέο Πάπα [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα στοιχήματα για τον νέο Πάπα [εικόνες]

Τα στοιχήματα για τον νέο Πάπα [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν αναμονή της έναρξης του Κονκλαβίου, οι χιλιάδες πιστοί του τζόγου δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασυγκίνητοι, με τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρείες να προαναγγέλλουν «ντέρμπι» μεταξύ του Άντζελο Σκόλα και του Πέτερ Τάρκσον, ο οποίος δέχθηκε πρωτοφανή ρατσιστικό αποκλεισμό από μια εταιρεία στοιχημάτων.

Μεταξύ της σιγουριάς του Άντζελο Σκόλα και της «έκπληξης» του Πέτερ Τάρκσον κυμαίνεται ο στοιχηματικός κόσμος, ο οποίος σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσιεύει η ιστοσελίδα oddschecker.com δίνει ελαφρύ προβάδισμα στον Καρδινάλιο Σκόλα, με τον Γκανέζο Επίσκοπο Πέτερ Τάρκσον να ακολουθεί με μικρή διαφορά. Στην τρίτη θέση είναι ο Καρδινάλιο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας του Καναδά Μαρκ Ουγιέ με ποσοστό 8,28%, ενώ τέταρτος είναι ο αρχιεπίσκοπος Βουδαπέστης Πίτερ Έρντο, με τον διπλωμάτη του Βατικανού καρδινάλιο Ταρκίσιο Μπερτόνε να συγκεντρώνει το 6,58% των στοιχημάτων, ενώ τέλος οι υπόλοιποι υποψήφιοι συγκεντρώνουν το 54,72%.

Τα ποσοστά βγήκαν από την συγκέντρωση των ποσοστών 24 στοιχηματικών εταιρειών (betfair, 365bet, skybet, Paddy Power, Bwin κτλ), με την ιρλανδική εταιρεία Paddy Power να προχωρά σε έναν πρωτοφανή ρατσιστικό αποκλεισμό του Πέτερ Τάρκσον, αφού δεσμεύτηκε να επιστρέψει το ποσό που στοιχημάτισαν οι παίκτες σε περίπτωση που αναδειχθεί ο πρώτος έγχρωμος Πάπας.

Τα στοιχήματα για τον νέο Πάπα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τα στοιχήματα για τον νέο Πάπα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ