Αμακιγιάριστη η Angelina Jolie για τη Louis Vuitton (ναι, καλά) - iefimerida.gr

Αμακιγιάριστη η Angelina Jolie για τη Louis Vuitton (ναι, καλά)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eίχε σκάσει παλιότερα η είδηση πως η Angelina Jolie θα είναι το νέο πρόσωπο της Louis Vuitton - οι τόσες ακριβές τσάντες της γνωστής μάρκας που κουβαλούσε όλο αυτό το διάστημα δεν πήγαν στράφι. Τώρα κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφία της Annie Leibovitz για την καμπάνια και σίγουρα πολλές θα πρασινίσουν από τη ζήλεια τους.

Αμακιγιάριστη η Angelina Jolie για τη Louis Vuitton (ναι, καλά) | iefimerida.gr 0

Η Jolie φοράει τα ρούχα της δουλειάς -τα δικά της δηλαδή- και επίσης διαβάζουμε ότι δεν έχει ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της. Είναι η φυσική ομορφιά της αυτή που αποτυπώνεται στο φακό (παρντόν;). Λεπτομέρεια η τσάντα κρεμασμένη στον ώμο φυσικά!

Παρ' όλα αυτά, είναι πολύ εντυπωσιακή φωτογράφιση και από τις καλύτερες της καμπάνιας «Core Values». Στο παρελθόν για την ίδια σειρά είχαν φωτογραφηθεί διάσημα πρόσωπα όπως οι Bono, Buzz Aldrin και Mikhail Gorbachev αλλά και σταρ της σόουμπιζ όπως η Madonna, η Jennifer Lopez και η Scarlett Johansson.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ