Άγριο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ-Βγήκαν μαχαίρια-Δύο οπαδοί στο νοσοκομείο - iefimerida.gr

Άγριο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ-Βγήκαν μαχαίρια-Δύο οπαδοί στο νοσοκομείο

Άγριο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ-Βγήκαν μαχαίρια-Δύο οπαδοί στο νοσοκομείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν χθες στο κλειστό της Κυψέλης, κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Πανελληνίου και του Σπόρτιγνκ, όταν έγινε επίθεση στους οπαδούς των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να γίνουν σοβαρά επεισόδια ενώ ένας οπαδός τραυματίστηκε από μαχαίρι.

Άγριες συμπλοκές οπαδών έγιναν χθες στο γήπεδο της Κυψέλης μεταξύ οπαδών του Πανελληνίου και του Σπόρτιγνκ. Συγκεκριμένα, 20 περίπου κουκουλοφόροι που εικάζεται ότι ήταν οπαδοί των γηπεδούχων, εισέβαλαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν στους οπαδούς του Σπορτινγκ με αποτέλεσμα των τραυματισμό δύο ατόμων, ο ένας από γροθιές και ο άλλος από αιχμηρό αντικείμενο το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι μαχαίρι.

Η Αστυνομία, προχώρησε σε μια σύλληψη ενός ατόμου που θεωρείται ότι συμμετείχε στην ομάδα των χούλιγκανς, ενώ έγιναν και άλλες πέντε προσαγωγές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ