Porsche 911 GT3: H Kim Kardashian της αυτοκίνησης - iefimerida.gr

Porsche 911 GT3: H Kim Kardashian της αυτοκίνησης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν η Kim Kardashian διαθέτει από τα πιο εντυπωσιακά οπίσθια της διεθνούς show biz o αντίστοιχος τίτλος για τα αυτοκίνητα πηγαίνει αναμφίβολα στην καινούργια Porsche 911 GT3 που παρουσιάστηκε στη Γενεύη με την ευκαιρία και των 50ων γενεθλίων του πλέον iconic σπορ αυτοκινήτου.

Ιστορικά η GT3 είναι η πιο «παραδοσιακή» σπορ 911, μιας και είναι αποκλειστικά πισωκίνητη και με ατμοσφαιρικό κινητήρα που ανεβάζει στροφές σαν αγωνιστικός. Κυριολεκτικά, μιας κι εδώ ο κόφτης επεμβαίνει στις φρενήρεις 9.000 στροφές, ενώ λίγο πιο κάτω, στις 8.250, εμφανίζονται οι 450 ίπποι που αποδίδει ο boxer των 3.800 κυβικών με τα πιστόνια από τιτάνιο.

Ο οποίος για πρώτη φορά στην ιστορία της 911 GT3 μπορεί να συνδυαστεί και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, που επίσης λειτουργεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Με τη βοήθειά του το 0-100 είναι υπόθεση μόλις 3,5 δευτερολέπτων, η τελική φτάνει τα 315, ενώ στο Nuerburgring, την ιστορική γερμανική πίστα όπου κάθε σπορ κατασκευή που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να πετύχει ένα αξιόλογο χρόνο στο γύρο, η GT3 τερματίζει σε λιγότερα από 7 λεπτά και 30 δεύτερα.

Eξωτερικά η 911 GT3 διαφοροποιείται χάρη στους ειδικούς προφυλακτήρες της, τους καθρέπτες με το διπλό μπράτσο, την κεντρική απόληξη της εξάτμισης, τον πίσω διαχύτη σε συνδυασμό με τη μεγάλη σταθερή αεροτομή, τις κίτρινες δαγκάνες και βεβαίως τις ζάντες των 20 ιντσών με το κεντρικό, αγωνιστικού τύπου, μπουλόνι. Στο εσωτερικό τον πρώτο λόγο έχει η επένδυση με αλκαντάρα που εναλλάσσεται με το δέρμα, καθώς και τα σπορ καθίσματα που είναι απαραίτητα για να στηρίζουν οδηγό και συνοδηγό στις γρήγορες έως πολύ γρήγορες στροφές.

Όσο για τα πράγματι εντυπωσιακά οπίσθιά της σημειώστε πως είναι σχεδόν 5 εκατοστά πιο φαρδιά από τα ήδη φαρδιά της Carrera S.

Porsche 911 GT3: H Kim Kardashian της αυτοκίνησης | iefimerida.gr 0
Porsche 911 GT3: H Kim Kardashian της αυτοκίνησης | iefimerida.gr 1
Porsche 911 GT3: H Kim Kardashian της αυτοκίνησης | iefimerida.gr 2
Porsche 911 GT3: H Kim Kardashian της αυτοκίνησης | iefimerida.gr 3
Porsche 911 GT3: H Kim Kardashian της αυτοκίνησης | iefimerida.gr 4
Porsche 911 GT3: H Kim Kardashian της αυτοκίνησης | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ