Πώς θα κινηθούν αύριο τα μέσα μαζικής μεταφοράς - iefimerida.gr

Πώς θα κινηθούν αύριο τα μέσα μαζικής μεταφοράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε στάσεις εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας αυτή την Τετάρτη 15 Ιουνίου..

Οι εργαζόμενοι στα Λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα απεργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Τα λεωφορεία θα εξέλθουν από τα αμαξοστάσια στις 8:30 π.μ. και η κυκλοφορία τους θα έχει αποκατασταθεί γύρω στις 9:30 π.μ. (εξαρτάται από τις κυκλοφοριακές συνθήκες). Επίσης, η απόσυρση των οχημάτων από την κυκλοφορία ενδέχεται να αρχίσει από τις 20:00. Οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ θα απεργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 π.μ. και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα επέλθει περίπου στις 9:00 π.μ., ενώ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 21:00.

Το μετρό θα λειτουργήσει κανονικά όλη τη μέρα. Εξαιρούνται τα δρομολόγια στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο που ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν λόγω στάσης εργασίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Επιβάτες με προορισμό το αεροδρόμιο μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω των λεωφορειακών γραμμών Χ95 από Σύνταγμα/Εθνική Άμυνα ή Χ97 από Δάφνη μεταξύ των ωρών 09:00 – 21:00.

Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ θα απεργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 π.μ. ενώ στη συνέχεια τα τρένα θα κυκλοφορούν κανονικά.

24ωρη στάση εργασίας και στον Προαστιακό. Εκκρεμεί ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την ακύρωση των δρομολογίων.

Το τραμ θα λειτουργήσει από τις 06:00 έως τις 24:00.

Στο επιβατικό κοινό προτείνεται, για να μην προκληθεί συνωστισμός και προς αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος που μπορεί να προκύψει από αυτόν, να αποφεύγει ως προορισμό τον σταθμό του Συντάγματος και να προτιμά τους σταθμούς Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη για τη Γραμμή 2, τους σταθμούς Ευαγγελισμό και Μοναστηράκι για τη Γραμμή 3, καθώς και το σταθμό Συγγρού Φιξ για το τραμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ