Χωρίς μπροστινό δόντι εμφανίστηκε 49χρονος Ελληνοαμερικάνος σταρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Χωρίς μπροστινό δόντι εμφανίστηκε 49χρονος Ελληνοαμερικάνος σταρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η καριέρα του Τζον Στάμος να είναι μην είναι ιδιαίτερα ανθηρή τα τελευταία χρόνια, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να πληρώσει ένα καλό οδοντίατρο.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει για ποιο λόγο ο πάλαι ποτέ σταρ του Full House εμφανίσθηκε να περπατάει στους δρόμους του Λος Άντζελες χωρίς μπροστινό δόντι.

Με τα δημοσιεύματα να σχολιάζουν την ειρωνεία του ότι μόλις πέρυσι βρέθηκε να παίζει τον οδοντίατρο στην τηλεοπτική σειρά Glee (η οποία και γνωρίζει τεράστια επιτυχία).

Χωρίς μπροστινό δόντι εμφανίστηκε 49χρονος Ελληνοαμερικάνος σταρ [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 49χρονος σταρ μοιάζει κατά τα άλλα ίδιος με όταν τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά, 20 χρόνια πριν.

Αυτή την περίοδο ο ταλαντούχος ηθοποιός είναι guest star σε τηλεοπτικά shows όπως το The New Normal, ενώ μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της κωμωδίας My Man is a Loser στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τους Σον Γιάνγκ και Μάικλ Ράπαπορτ.

Χωρίς μπροστινό δόντι εμφανίστηκε 49χρονος Ελληνοαμερικάνος σταρ [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Daily Mail glee Τζον Στάμος Full House
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ