Στα 73 της έγινε εξώφυλλο στη Vogue η Τίνα Τέρνερ - Η πιο ηλικιωμένη όλων των εποχών [εικόνα] - iefimerida.gr

Στα 73 της έγινε εξώφυλλο στη Vogue η Τίνα Τέρνερ - Η πιο ηλικιωμένη όλων των εποχών [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «γιαγιά της rock n roll» Τίνα Τέρνερ έγινε για πρώτη φορά εξώφυλλο στη Vogue. Ακόμη και αν χρειάστηκε να περιμένει 73 χρόνια για να έχει αυτή την τιμή.

Μπορεί η γεννημένη τον Νοέμβριο του 1939 σταρ να έχει κερδίσει 4 Grammy και μια περίοπτη θέση στο Hall of Fame, αλλά ποτέ δεν είχε καταφέρει να γίνει εξώφυλλο στη Vogue.

Μια «αδικία» που αποφάσισαν να διορθώσουν οι υπεύθυνοι της γερμανικής έκδοσης του περιοδικού που την έντυσαν με μια κομψή μπλε μεταξωτή μπλούζα, τη φωτοσόπαραν και την έστειλαν στο τυπογραφείο.

Σπάζοντας ταυτόχρονα το ανεπίσημο ρεκόρ του πιο ηλικιωμένου εξωφύλλου, το οποίο μέχρι τώρα κρατούσε η αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού που φωτογράφησε πέρυσι τη Μέριλ Στριπ στα 62 της.

Η Τίνα έχει αποσυρθεί από την δράση από το 2009 και πλέον ζει μαζί με τον σύντροφό της σε προάστιο της Ζυρίχης. Μάλιστα είναι τόσο ευχαριστημένη με την ζωή εκεί που έχει πάρει και ελβετική υπηκοότητα.

Στα 73 της έγινε εξώφυλλο στη Vogue η Τίνα Τέρνερ - Η πιο ηλικιωμένη όλων των εποχών [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Vogue Daily Mail Τίνα Τέρνερ Simply the best
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ