Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προσαχθούν βίαια στην προανακριτική οι ξαδέλφες του Παπακωνσταντίνου - iefimerida.gr

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προσαχθούν βίαια στην προανακριτική οι ξαδέλφες του Παπακωνσταντίνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν αποκλείεται ακόμη και να διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή των τεσσάρων συγγενών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου μετά την άρνησή τους να καταθέσουν στην προανακριτική επιτροπή της βουλής που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού για τους χειρισμούς του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα το θέμα της βίαιης προσαγωγής θα συζητήσει σήμερα το απόγευμα η προκαταρκτική επιτροπή της βουλής καθώς με έγγραφο που εστάλη στο προεδρείο της τα τέσσερα εξαδέλφια του πρώην υπουργού ενημερώνουν ότι δεν προτίθενται να παραστούν και να δεχθούν ερωτήσεις από τα μέλη της επιτροπής.

Οι δικηγόροι των τεσσάρων συγγενών του πρώην υπουργού ενημέρωσαν ότι οι πελάτες τους είναι ήδη κατηγορούμενοι και δεν υποχρεούνται να καταθέσουν στην επιτροπή της βουλής.

Ας σημειωθεί ότι εκτός από τους συγγενείς του πρώην υπουργού την ερχόμενη Πέμπτη θα καταθέσει στην προανακριτική και ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης ενώ σειρά έχουν τα πολιτικά πρόσωπα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ