Σίκουελ του Trainspotting ετοιμάζει ο Ντάνι Μπόιλ - iefimerida.gr

Σίκουελ του Trainspotting ετοιμάζει ο Ντάνι Μπόιλ

Σίκουελ του Trainspotting ετοιμάζει ο Ντάνι Μπόιλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν χάνει την ευκαιρία να «γιορτάσει» τα είκοσι χρόνια από την εξαιρετική ταινία «Trainspotting»ο Ντάνι Μπόιλ που ετοιμάζει το σίκουέλ της που θα είναι έτοιμο το 2016.

Και αν η πρώτη ταινία ήταν «αφιερωμένη» στη μάστιγα της εποχής -τα ναρκωτικά, η δεύτερη θα έχει τίτλο «Porno» και θα έχει να κάνει με... αυτό που λέει ο τίτλος της: τη βιομηχανία του ερωτικού θεάματος.

Η νέα ταινία του Ντάνι Μπόιλ, που πέραν του «Trainspotting» γνώρισε επιτυχία και για τις ταινίες «The Beach», «Slumdog Millionaire» και «127 ώρες», θα βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο, αλλά σε μια ελεύθερη διασκευή του.

«O λόγος για τον οποίο το κάνουμε ξανά, είναι ότι ο κόσμος λατρεύει την πρώτη ταινία, τη θυμάται και όσοι δεν την έχουν δει, την αναζητούν. Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο. Αυτό νομίζω είναι το μοναδικό κριτήριο» σημείωσε από την πλευρά του ο Ντάνι Μπόιλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ