ΣΥΡΙΖΑ: Σαφές μήνυμα Σαμαρά στην Τρόικα η τοποθέτηση Σταυρίδη στο ΤΑΙΠΕΔ - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Σαφές μήνυμα Σαμαρά στην Τρόικα η τοποθέτηση Σταυρίδη στο ΤΑΙΠΕΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Σαφές μήνυμα Σαμαρά στην Τρόικα η τοποθέτηση Σταυρίδη στο ΤΑΙΠΕΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τοποθέτηση του Στέλιου Σταυρίδη ως επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ συνιστά κατά τον ΣΥΡΙΖΑ ένα σαφές μήνυμα της κυβέρνησης προς την Τρόικα. Αιχμηρό ήταν το σχόλιο από την πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενώ η ΔΡΑΣΗ χαιρετίζει την ανάθεση της προεδρίας του Ταμείου στον κ. Σταυρίδη.

Σύμφωνα με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-EKM Ηρώ Διώτη, η τοποθέτηση στην προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ του Στέλιου Σταυρίδη, ο οποίος, όπως αναφέρει, ήταν διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Piscines Ideales, υποψήφιος στις εκλογές με τον κ. Τζήμερο και πρόσφατα διορισμένος ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της υπό ιδιωτικοποίηση ΕΥΔΑΠ, «δίνει το σαφές μήνυμα στην Τρόικα και τους κερδοσκόπους των "αγορών" ότι οι εταιρείες κοινής ωφέλειας και η δημόσια περιουσία εκποιούνται άμεσα και με επαχθείς όρους από πειθήνιους εκφραστές των μνημονιακών πολιτικών».

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ Σταυρίδη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ δήλωσε: «Τσιμέντο να γίνει! Το ξέρει καλά το παιχνίδι».

Από την πλευρά του κόμματος Δράση, το γραφείο Τύπου του χαιρέτησε την ανάθεση της προεδρίας του ΤΑΙΠΕΔ στον Στέλιο Σταυρίδη. «Ο νέος πρόεδρος είναι πραγματικός άνθρωπος της αγοράς που δημιουργεί την ελπίδα ότι θα εμφυσήσει νέα πνοή στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ