Γεωργιανός: Μαχαίρωσα τον Σεργιανόπουλο γιατί θίχτηκε η σεξουαλική μου αξιοπρέπεια - iefimerida.gr

Γεωργιανός: Μαχαίρωσα τον Σεργιανόπουλο γιατί θίχτηκε η σεξουαλική μου αξιοπρέπεια

Κατηγορούμενος για το φόνο Σεργιανόπουλου: Τον μαχαίρωσα γιατί θίχτηκε η σεξουαλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπος με την ισόβια κάθειρξη βρίσκεται ο Γεωργιανός κατηγορούμενος για την άγρια δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου κατά την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό που ξεκίνησε τη Δευτέρα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Κατηγορούμενος για την δολοφονία του δημοφιλούς ηθοποιού με 31 μαχαιριές είναι ο Γεωργιανός Δαβίδ Μουρτζικνέλι, ο οποίος σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 20 ετών και 10 μηνών μετά την αναγνώριση του ελαφρυντικού του προτέρου εντίμου βίου.

Ωστόσο ο κατηγορούμενος κινδυνεύει να καταδικαστεί και με ισόβια κάθειρξη καθώς κατά της πρωτόδικης απόφασης έχει ασκήσει έφεση υπέρ του νόμου ο Εισαγγελέας.

Με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας εξετάστηκαν ως μάρτυρες, φίλοι και γνωστοί του θύματος οι οποίοι κυρίως αναφέρθηκαν στην προσωπικότητά του και στο χαμηλό προφίλ που κρατούσε ως άνθρωπος.

Νωρίτερα, ο κατηγορούμενος δήλωσε στο δικαστήριο πως εμμένει σε όσα είχε υποστηρίξει και στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο.

Στην απολογία του είχε πει ότι μαχαίρωσε τον ηθοποιό γιατί θίχθηκε η σεξουαλική αξιοπρέπειά του. Ωστόσο, είχε αποφύγει να αναφερθεί με λεπτομέρειες στο πώς έγινε το έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι είχαν κάνει χρήση αλκοόλ και δεν θυμάται.

Η δίκη διεκόπη και θα συνεχισθεί στις 21 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ