Σε δίκη παραπέμπεται ο Μπερλουσκόνι για χρηματισμό γερουσιαστή - iefimerida.gr

Σε δίκη παραπέμπεται ο Μπερλουσκόνι για χρηματισμό γερουσιαστή

Σε δίκη παραπέμπεται άμεσα ο Μπερλουσκόνι για χρηματισμό γερουσιαστών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέοι σοβαροί μπελάδες για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς το δικαστήριο της Νάπολης αποφάσισε την άμεση παραπομπή του σε δίκη σχετικά με την υπόθεση χρηματισμού γερουσιαστή με τρία εκατομμύρια ευρώ στα τέλη του 2007.
Ο γερουσιαστής Σέρτζιο Ντε Γκρεγκόριο καταθέτοντας στην εισαγγελία της Νάπολης παραδέχθηκε ότι το 2007 πήρε από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι τρία εκατομμύρια ευρώ ώστε να εγκαταλείψει το κεντροαριστερό κόμμα Ιταλία των Αξιών για να στηρίξει την κεντροδεξιά συμμαχία του κόμματος του «Καβαλιέρε», Λαός της Ελευθερίας, στη Γερουσία.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την πτώση της τότε κυβέρνησης του Ρομάνο Πρόντι.

Αναφορικά με το άλλο μεγάλο μέτωπο του Μπερλουσκόνι, την υπόθεση «Ρούμπι γκέιτ», οι δικαστές ζήτησαν το πρωί της Δευτέρας να επισκεφθούν τον «Καβαλιέρε» τρεις γιατροί ώστε να αποφανθούν εάν η κατάσταση της υγείας του του επιτρέπει να παραβρεθεί στο δικαστήριο.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ