Toyota RAV4 Adventure & Premium: Δύο νέες και ενδιαφέρουσες παραλλαγές στο θέμα RAV4 - iefimerida.gr

Toyota RAV4 Adventure & Premium: Δύο νέες και ενδιαφέρουσες παραλλαγές στο θέμα RAV4

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα γενιά του RAV4 δεν έχει κάνει καλά καλά τα πρώτα της βήματα και η Toyota φρόντισε να παρουσιάσει δύο πρωτότυπα -προς το παρόν τουλάχιστον- που τονίζουν διαφορετικές πλευρές του χαρακτήρα του.

Έτσι το RAV4 Adventure έχει σαν σκοπό, το λέει και το όνομά του άλλωστε, να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την off road πλευρά του νέου SUV της Toyota. Για να το πετύχουν αυτό και επιπρόσθετα για να τονίσουν τις πιο δυναμικές αναλογίες του καθώς πλέον είναι πιο φαρδύ και πιο χαμηλό, οι σχεδιαστές της ιαπωνικής εταιρείας κατέφυγαν σε κλασικές λύσεις. Άλλαξαν δηλαδή τους προφυλακτήρες, τους πρόσθεσαν ποδιές, χρησιμοποίησαν διπλές δίδυμες απολήξεις εξάτμισης και τόνισαν με προεκτάσεις τα φτερά. Το τελευταίο προκειμένου να δείχνει το RAV4 ακόμα πιο ανθεκτικό στη σκληρή χρήση αλλά και για να χρησιμοποιηθούν ζάντες 20 ιντσών.

Στο άλλο concept, το Premium, ο στόχος ήταν το RAV4 να δείχνει πιο σικ και upper class. Γι αυτό και το αμάξωμα έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα που λέγεται Deep Bronze, η μάσκα είναι διαφορετική, όπως διαφορετικοί είναι και οι προφυλακτήρες που έχουν ποδιές από βουρτισμένο αλουμίνιο, ενώ αρκετό είναι και το χρώμιο.

Στο RAV4 Premium επεμβάσεις έχουν γίνει και στο εσωτερικό, που διαθέτει ιδιαίτερες δερμάτινες επενδύσεις με προέλευση από το τμήμα σχεδιασμού Kansei της εταιρείας. Παράλληλα έχει αλλάξει και ο σχεδιασμός των καθισμάτων, ώστε να είναι ακόμα πιο άνετα, ενώ συνολικά έχει πράγματι ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό η αίσθηση πολυτέλειας. Ακριβώς όπως έχει ενισχυθεί η περιπετειώδης πλευρά στο RAV4 Adventure.

Toyota RAV4 Adventure & Premium: Δύο νέες και ενδιαφέρουσες παραλλαγές στο θέμα RAV4 | iefimerida.gr 0
Toyota RAV4 Adventure & Premium: Δύο νέες και ενδιαφέρουσες παραλλαγές στο θέμα RAV4 | iefimerida.gr 1
Toyota RAV4 Adventure & Premium: Δύο νέες και ενδιαφέρουσες παραλλαγές στο θέμα RAV4 | iefimerida.gr 2
Toyota RAV4 Adventure & Premium: Δύο νέες και ενδιαφέρουσες παραλλαγές στο θέμα RAV4 | iefimerida.gr 3
Toyota RAV4 Adventure & Premium: Δύο νέες και ενδιαφέρουσες παραλλαγές στο θέμα RAV4 | iefimerida.gr 4
Toyota RAV4 Adventure & Premium: Δύο νέες και ενδιαφέρουσες παραλλαγές στο θέμα RAV4 | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ