Βίασαν και βασάνισαν 30χρονη στο Ρέθυμνο - iefimerida.gr

Βίασαν και βασάνισαν 30χρονη στο Ρέθυμνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια 30χρονη Γερμανίδα που εργάζεται ως ξεναγός στο Ρέθυμνο αναγνώρισε μεταξύ υπόπτων τα πρόσωπα των δύο βιαστών της, που προέκυψε πως είναι Ινδοί.

Οι δύο Ινδοί που διαμένουν στο Ρέθυμνο συνελήφθησαν, σύμφωνα με το flashnews.gr, ως κατηγορούμενοι για τον βιασμό μιας 30χρονης Γερμανίδας. Ο ένας απο τους δύο φέρεται ως ο δράστης του βιασμού και ο άλλος ως συνεργός.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής όταν η 30χρονη Γερμανίδα, έκανε τζόκιν σε παραλία της περιοχής, και δένθηκε επίθεση από δύο άγνωστους άντρες οι οποίοι με την άσκηση σωματικής βίας την οδήγησαν σε εγκαταλελειμμένο παρακείμενο κτίριο όπου την έδεσαν πισθάγκωνα και την βίασαν.

Στη συνέχεια την εγκατέλειψαν στο σημείο και εξαφανίσθηκαν, αφού πρώτα της αφαίρεσαν το κινητό της τηλέφωνο καθώς και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ. Η Γερμανίδα, βρήκε το θάρρος να μεταβεί σε γειτονική ταβέρνα από όπου και κάλεσε την αστυνομία και το ίδιο βράδυ κατήγγειλε το περιστατικό,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βιασμός Ρέθυμνο 30χρονη Γερμανίδα Ινδοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ