«Δέκα χρόνια πάλευα να υιοθετήσω ένα παιδί», αποκαλύπτει η Νία Βαρντάλος

Αφοπλιστικά ειλικρινής για τις προσπάθειές της να γίνει μάνα είναι η Νία Βαρντάλος στα πλαίσια του νέου της βιβλίου με τίτλο Instant mom.

«Βλέπουμε μπροστά μας ένα μικρό κορίτσι με καστανά μαλλιά, στα χέρια της κοινωνικής λειτουργού. Γυρνάει, κοιτάζει εμένα και χαμογελά. Το μόνο που σκέφτομαι εκείνη τη στιγμή είναι 'επιτέλους, μικρή μου, σε βρήκα'». Αυτό είναι το συγκινητικό απόσπασμα που περιγράφει την πρώτη συνάντηση της Ελληνοαμερικανίδας σταρ με την κόρη της το 2008 (σ.σ. η οποία σήμερα είναι οκτώ ετών).

Όλα αυτά στα πλαίσια του Instant Mom, το νέο βιβλίο της Βαρντάλος που κυκλοφορεί στις 2 Απριλίου στις ΗΠΑ και το οποίο περιγράφει αναλυτικά τις προσπάθειές της (σ.σ. μαζί με τον σύζυγό της, Ίαν Γκόμεζ) για να ξεκινήσουν την δική τους οικογένεια.

Όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει στον Examiner «Η υιοθεσία έμοιαζε για εμάς ως ένα club στο οποίο ποτέ δεν θα καταφέρναμε να είμαστε μέρος του».

Ενώ παλιότερα στο Huffington Post είχε πει «Για 10 χρόνια εγώ και ο Ιαν προσπαθούσαμε να γίνουμε γονείς. Είχαμε βάλει τα ονόματά μας σε κάθε λίστα αναμονής που υπήρχε διαθέσιμη. Ακόμη και στην Κίνα ή στην Ελλάδα».

Η Βαρντάλος, που έχει ξεκινήσει ολόκληρη καμπάνια ενημέρωσης του κοινού για την υιοθεσία, περιλαμβάνει στο βιβλίο ειδική how to adopt ενότητα. Ενώ επίσης προτείνει ευρηματικούς τρόπους για να αντιμετωπίσει μια νεαρή μητέρα προκλήσεις όπως την έλλειψη ύπνου και την έλλειψη προσωπικού χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νία Βαρντάλος Instant Mom My big fat greek wedding

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ