Καταγγελία: Χρυσαυγίτες γιούχαραν ποδοσφαιριστή, κάνοντας ήχους πιθήκου - iefimerida.gr

Καταγγελία: Χρυσαυγίτες γιούχαραν ποδοσφαιριστή, κάνοντας ήχους πιθήκου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διακριτικά της Χρυσής Αυγής έφεραν τα περίπου 150 άτομα που έκαναν ρατσιστική επίθεση στον 26χρονο αφρικανό αμυντικό του Απόλλωνα Σμύρνης, όπως καταγγέλλουν από την ίδια την ομάδα και αποκαλύπτει η Ελευθεροτυπία.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Λόρενς Ντόε έκανε ζέσταμα προετοιμαζόμενος για τον αγώνα, με τον Ηρακλή Ψαχνών δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από μερίδα οπαδών των γηπεδούχων με γιουχαΐσματα και ήχους πιθήκου από ταμπούρλα. Ο Ντόε αντέδρασε έντονα και διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή Τερετίδη. Το ματς διακόπηκε για 3 λεπτά (στο 74'), με τον Ντόε να αποχωρεί σηκωτός από τον αγωνιστικό χώρο, έχοντας αντικρίσει την κίτρινη κάρτα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής, δήλωσε στην Ελευθεροτυπία: «Το γεγονός είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο. Πρέπει να επιληφθεί η ΕΠΟ και να υπάρξουν κυρώσεις. Εμείς περιμένουμε τουλάχιστον μία συγγνώμη από τον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά αυτοί προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ