Τα ΝΕΑ: Οι ΑΝ.ΕΛ δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ και στο βάθος ο Καραμανλής πρόεδρος της Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Τα ΝΕΑ: Οι ΑΝ.ΕΛ δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ και στο βάθος ο Καραμανλής πρόεδρος της Δημοκρατίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το λιώσιμο των πάγων της Αριστεράς με τη Δεξιά σκιαγραφεί ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Μητρόπουλος στο σημερινό του άρθρο στην εφημερίδα «Τα Νέα», αναλύοντας τις στενές σχέσεις που αναπτύσσει ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο με τον Κώστα Καραμανλή, αλλά και με τον Πάνο Καμμένο.

Οπως γράφει χαρακτηριστικά, «ο Τσίπρας, κάθεται να ακούσει τον Καμμένο στις συζητήσεις αρχηγών στη Βουλή. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες είναι πιθανό δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ σε μια μελλοντική κυβέρνηση συνεργασίας. Και ο πολιτικός αμοραλισμός της εποχής δεν εμποδίζει έναν αρχηγό νεοαριστερού κόμματος να συνομιλεί με τον αρχηγό ενός σχηματισμού στο άκρο δεξιό τμήμα του πολιτικού συστήματος».

Ταυτόχρονα αναφέρεται σε μια σπέκουλα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, με επίκεντρο τον Κώστα Καραμανλή, σημειώνοντας: «Εχουμε μια άτυπη προσέγγιση μεταξύ της καραμανλικής Δεξιάς, της «σοφτ» άκρας Δεξιάς, του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων παραγόντων με αιχμή την Προεδρική εκλογή του 2015; Τα οφέλη είναι προφανή για όλους. Ο Καραμανλής, απόλυτα απαξιωμένος πρωθυπουργός του 2009, λυτρώνεται ως πρώτος υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας που προέρχεται από τη συντηρητική παράταξη αλλά τον προτείνει η Αριστερά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ