Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο ένας από τους βιαστές της 23χρονης Ινδής - iefimerida.gr

Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο ένας από τους βιαστές της 23χρονης Ινδής

Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο ένας από τους βιαστές της 23χρονης Ινδής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτοκτόνησε σήμερα Δευτέρα, ένας από τους κατηγορούμενος για τον βιασμό και τη δολοφονία της 23χρονης φοιτήτριας στο Νέο Δελχί.

Ο Ραμ Σιν βρισκόταν στη φυλακή Ταχίρ στο Νέο Δελχί και ήταν ο οδηγός του λεωφορείου στο οποίο επέβαινε η νεαρή Ινδή και ένας από τους πέντε άνδρες που κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν για το βιασμό και τη δολοφονία της 23χρονης φοιτήτριας.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NDTV, ο 33χρονος Ραμ Σιν, κρεμάστηκε στο κελί με τον αριθμό 3 στις φυλακές Ταχίρ και η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ντιν Νταγιάλ Ουπάνταγια.

Ο ομαδικός βιασμός και η δολοφονία της 23χρονης κοπέλας, ήταν αφορμή για ένα άνευ προηγουμένου κύμα διαδηλώσεων και διαμαρτυριών σε εθνικό επίπεδο για την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα σε βάρος των γυναικών στην Ινδία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ