«Φτερνίστηκα στην Πατησίων, έπεσα κάτω και παρέλυσα», δηλώνει πρωταγωνιστής στα «Κλεμμένα όνειρα» - iefimerida.gr

«Φτερνίστηκα στην Πατησίων, έπεσα κάτω και παρέλυσα», δηλώνει πρωταγωνιστής στα «Κλεμμένα όνειρα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη μάχη του με την κατάθλιψη και τις περιπέτειες που είχε με την υγεία του μίλησε ο Ορέστης Τρίκας σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Πιτσιρικάς ήμουν πολύ παλιόπαιδο. Ανέβαινα σε ταράτσες, δέντρα... Κάποια στιγμή έπεσα από μία ταράτσα και χτύπησα τη μέση μου. Στα 20 δημιουργήθηκε ένα θέμα στη σπονδυλική μου στήλη, οι γιατροί στην αρχή δεν το κατάλαβαν, έκαναν λάθος διάγνωση. Στα 25 άρχισε να γίνεται χειρότερο. Φτερνίστηκα στην Πατησίων κι έπεσα κάτω, δεν μπορούσα να ξανασηκωθώ, παρέλυσα. Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να μπω στο χειρουργείο. Πρόσφατα στην παράσταση μου έβγαλαν τον ώμο».

«Φτερνίστηκα στην Πατησίων, έπεσα κάτω και παρέλυσα», δηλώνει πρωταγωνιστής στα «Κλεμμένα όνειρα» | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε ο ανερχόμενος ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν. Προσθέτοντας, όσον αφορά την μάχη του με την κατάθλιψη: «Ήταν πριν από χρόνια. Είχα περάσει κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου κι έπαθα κατάθλιψη με κρίσεις πανικού, αλλά βγήκα αλώβητος από όλο αυτό δόξα τω θεώ. Με βοήθησε ένας σύμβουλος ψυχολογίας. Συμβουλευτική ψυχολογία είναι κάτι που θέλω να σπουδάσω τώρα. Με το που τελειώσουν όλα αυτά τα πολλά, θέλω να ακολουθήσω αυτό, μ' αρέσει πάρα πολύ, με βοήθησε γιατί βγήκα και αγάπησα τον εαυτό μου, τον έμαθα. Μου φώτισε τον δρόμο και τώρα πορεύομαι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ