Κρητικοί VS Daily Telegraph - iefimerida.gr

Κρητικοί VS Daily Telegraph

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποζημιώσεις για συκοφαντική δυσφήμιση διεκδικούν οι Κρητικοί κτηνοτρόφοι που σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph που στην διαδικτυακή της εκδοχή είχε εμφανίσει φωτογραφία τους σε άρθρο που μιλούσε για «βαρόνους ναρκωτικών στα Ζωνιανά».

Η υπόθεση εκδικάζεται σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Σε δίκη παραπέμπονται ο εκδότης της εφημερίδας και ο διάσημος Βρετανός δημοσιογράφος Colin Freeman-γνωστός πολεμικός ανταποκριτής - με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος των πέντε κτηνοτρόφων από το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο.

Εναντίον της Daily Telegraph έχουν στραφεί δικαστικά οι τέσσερις από τους πέντε Κρητικούς που απεικονίζονταν στην επίμαχη φωτογραφία καθώς ο πέμπτος απεβίωσε

Θυμίζουμε ότι η επίμαχη φωτογραφία απεικόνιζε τους πέντε κτηνοτρόφους να κάθονται στα σκαλιά του Ηρώου στα Ζωνιανά. Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καν κάτοικοι της περιοχής και πως είχαν βρεθεί στα Ζωνιανά καλεσμένοι σε ένα γάμο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δίκη Κρητικοί Ζωνιανά Daily Telegraph
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ