Τσίπρας: Εγραψα την ομιλία μου, ενώ είχα τζετ-λαγκ από το ταξίδι μου στο Καράκας - iefimerida.gr

Τσίπρας: Εγραψα την ομιλία μου, ενώ είχα τζετ-λαγκ από το ταξίδι μου στο Καράκας

Τσίπρας: Έγραψα την ομιλία μου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αναταράξεις» έφερε η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στην Αθήνα, καθώς στην ομιλία του στη διημερίδα του ΙΝΤΕΡΠΟΣΤ και το άνοιγμά του στη Λούκα Κατσέλη και τον Γεράσιμο Αρσένη, εξομολογήθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια τζετ-λαγκ λόγω της πολύωρης πτήσης του από το Καράκας στην Αθήνα, ενώ έγραψε τα βασικά σημεία της ομιλίας του στο αεροπλάνο.

Ο κ. Τσίπρας εμφανώς ταλαιπωρημένος, ζήτησε την επιείκεια του ακροατηρίου στην ομιλία του το Σάββατο, επικαλούμενος το τζετ λαγκ, καθώς μόλις είχε επιστρέψει στην Αθήνα μέσω Γερμανίας, από το μακρινό Καράκας της Βενεζουέλας όπου είχε ταξιδέψει για την κηδεία του Ούγκο Τσάβες σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», ενώ εξομολογήθηκε πως έγραψε τα βασικά σημεία της ομιλίας του με θέμα το «άνοιγμα» του ΣΥΡΙΖΑ σε συμμαχίες, στη διάρκεια μιας από τις πτήσεις του που είχε αναταράξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ