Βολιδοσκοπήθηκε ο Γιάννης Εμίρης για να αναλάβει το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων - iefimerida.gr

Βολιδοσκοπήθηκε ο Γιάννης Εμίρης για να αναλάβει το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βολιδοσκοπήσεις έγιναν όλο το Σαββατοκύριακο για την επιλογή του νέου επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων) και κυβερνητικά στελέχη διαβεβαίωναν προς κάθε κατεύθυνση ότι η αλλαγή στην κορυφή του Ταμείου δεν θα έχει καμία επίπτωση στον σχεδιασμό της κυβέρνησης για τις αποκρατικοποιήσεις.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι η τοποθέτηση του αντικαταστάτη του Τάκη Αθανασόπουλου θα είναι άμεση και ότι καθ'όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου το Μέγαρο Μαξίμου βολιδοσκόπησε μια σειρά από πρόσωπα για να αναλάβουν τη θέση. Σύμφωνα με τα Νέα, υπό την απειλή καθυστερήσεων στο πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων, κυβερνητικά στελέχη δεν απέκλειαν αναβάθμιση του ρόλου του σημερινού διευθύνοντος συμβούλου του Ταμείου Γιάννη Εμίρη

Ο Γιάννης Εμίρης ανέλαβε τη θέση του παραιτηθέντος διευθύνοντος συμβούλου Κώστα Μητρόπουλου και ήταν μέχρι πρότινος επικεφαλής της Διεύθυνσης Επενδυτικής Τραπεζικής του ομίλου Alpha Bank.

Η αφινιδιαστική παραίτηση Αθανασόπουλου πάντως προκαλεί ανησυχία για το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων, ιδίως γι'αυτές του ΟΠΑΠ και της ΔΕΠΑ που θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί σε ένα μήνα, έως τις 5 και 12 Απριλίου αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ