«Στην κηδεία του πατέρα μου δεν δάκρυσα καν», δηλώνει η Κουλιανού - iefimerida.gr

«Στην κηδεία του πατέρα μου δεν δάκρυσα καν», δηλώνει η Κουλιανού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε μετά τον θάνατο του πατέρα της μίλησε η Βίκυ Κουλιανού σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Αυτό πραγματικά δεν το έχω ξαναπεί σε συνέντευξη: Στην κηδεία ήταν βουβά, χωρίς λόγια. Δεν μπορώ να στο περιγράψω. Δεν ήμουν καν εκεί. Δεν έκλαψα καθόλου, δεν δάκρυσα καν. Δεν ένιωθα τίποτα. Ένα πράγμα σαν να είχα παγώσει τον χρόνο. Τον έβλεπα εκεί και έλεγα "όχι, αυτό δεν γίνεται". Όχι με οργή, όχι μόνο πόνο. Με τίποτα! Ήταν σαν να μπήκα σε μια ταινία, σε μία σκηνή και βγήκα από το πλάνο». Αυτό αποκάλυψε η Βίκυ Κουλιανού στην εκπομπή Joy.

Προσθέτοντας πως «Ήταν ξαφνικός ο χαμός του από τη γνωστή ασθένεια που μαστίζει χρόνια τον κόσμο. Έκανε επέμβαση, επειδή το είχε στα πλευρά, και πήγαινε πάρα πολύ καλά μετεγχειρητικά. Δυσκολεύτηκε, όμως, με τις ενέσεις τις μετεγχειρητικές. Στη δεύτερη δεν άντεξε η καρδιά. Τελικά δηλαδή δεν "πήγε" από αυτό. Δεν πρόλαβα και να τον δω. Και δεν πήγα και στο νεκροταφείο. Έχω πάει μία φορά, γιατί είναι πάντα εδώ. Το ξέρω και ξέρω πως είναι και πολύ καλά».

Όσον αφορά το πότε τελικά έκλαψε, αυτό συνέβη με την βοήθεια του Μητροπάνου: «Έκλαψα μία φορά. Ακούγοντας Μητροπάνο γιατί ήταν το αγαπημένο του τραγούδι. Ήμασταν σε ένα ρακάδικο με παρέα και με το που μπαίνει το τραγούδι -ήταν οι αγαπημένοι του, Μητροπάνος και Καζαντζίδης- μου λέει η παρέα μου "Βίκυ, έπαθες κάτι; Συνέβη κάτι;". Εκεί έγινε μόνο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ