Εκρηξη βόμβας στο Παγκράτι - «Χτύπησαν» εταιρεία κούριερ για δεύτερη φορά - iefimerida.gr

Εκρηξη βόμβας στο Παγκράτι - «Χτύπησαν» εταιρεία κούριερ για δεύτερη φορά

Εκρηξη βόμβας στο Παγκράτι - «Χτύπησαν» εταιρεία κούριερ για δεύτερη φορά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στα γραφεία της εταιρείας κούριερ «Swift Mail», στην οδό Αστυδάμαντος 71 στο Παγκάτι, από την οποία προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Οι άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, αποκλείοντας την περιοχή και μαζεύοντας τα υπολείμματα της έκρηξης προκειμένου να εξεταστούν περαιτέρω.

Στο σημείο βρίσκονται πυροτεχνουργοί της Ασφάλειας οι οποίοι ερευνούν τον χώρο, οι οποίοι σημείωσαν, από τις πρώτες ενδείξεις, πως πρόκειται για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, δεν έγινε προειδοποιητικό τηλεφώνημα, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει και ανάληψη ευθύνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Νοέμβριο του 2010 είχε σημειωθεί έκρηξη παγιδευμένου φακέλου τον οποίο είχε στείλει η οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς», με προορισμό το Μεξικό, στα γραφεία της ίδιας εταιρείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ