Ανήλικοι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με σιδηρολοστούς σε σπίτι μεταναστών - iefimerida.gr

Ανήλικοι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με σιδηρολοστούς σε σπίτι μεταναστών

Ανήλικοι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με σιδηρολοστούς σε σπίτι μεταναστών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eγκληματική και ρατσιστική επίθεση σε βάρος οικογένειας μεταναστών στις Μοίρες Ηρακλείου, στην οποία συμμετείχαν και ανήλικοι μαθητές, καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Κομματικής Οργάνωσης Μεσαράς του ΚΚΕ, μία ομάδα 15-20 ατόμων -ανάμεσά τους και ανήλικοι μαθητές- οι οποίοι φορούσαν κουκούλες, επιτέθηκαν με τούβλα και σιδηρολοστούς στο σπίτι που διαμένει ο μετανάστης, έσπασαν τα τζάμια του σπιτιού, μπήκαν στην αυλή και προσπάθησαν με γροθιές και κλωτσιές να γκρεμίσουν την πόρτα εισόδου, προκαλώντας το φόβο και τον πανικό σε όλα τα μέλη της οικογένειας και ιδιαίτερα στο μικρότερο παιδί τους, που ακόμα και σήμερα είναι ολοφάνερα τρομοκρατημένο.

Η κομματική Οργάνωση Μεσαράς του ΚΚΕ υποστηρίζει ότι «τέτοιες ενέργειες είναι προϊόντα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας που καλλιεργεί η τρικομματική κυβέρνηση και που ως επί το πλείστον αναπαράγει η φασιστική Χρυσή Αυγή».

Τέλος καλεί «τα συνδικάτα, τα σωματεία, τους συλλόγους, τους μαζικούς φορείς της περιοχής, τα 5μελή και 15μελή των μαθητικών κοινοτήτων να καταγγείλουν το γεγονός και συνολικά την δράση της φασιστικής Χρυσής Αυγής. Να αντιπαλέψουν πιο αποφασιστικά το σύστημα που γεννά το φασισμό, το ρατσισμό και την ξενοφοβία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ