Νεκρός βρέθηκε ο γιος πρώην υφυπουργού - iefimerida.gr

Νεκρός βρέθηκε ο γιος πρώην υφυπουργού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το άψυχο σώμα του φοιτητή της Νομικής Πέτρου-Μάριου Θωμά, που αγνοούνταν από την 1η Ιουνίου και είναι γιος του πρώην υφυπουργού Παιδείας Γιώργου Θωμά εντόπισε γύρω στα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου, ένας Πακιστανός, στην περιοχή του Αιγίου.

Ο άτυχος νεαρός άνδρας ήταν πεσμένος μπρούμυτα και σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης και ο αλλοδαπός ειδοποίησε αμέσως την ασφάλεια Αιγίου που έσπευσε στο σημείο. Εκεί μετέβη και η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα που είπε στην εφημερίδα Espresso: ''Το μόνο που μπορούμε να πούμε προς το παρόν, είναι ότι ο νεαρός ήταν νεκρός τουλάχιστον για 10 μέρες. Θα περιμένουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστώσουμε τα ακριβη αίτια του θανάτου του''.

Δίπλα από το πτώμα του νεαρού βρέθηκαν άδεια κουτιά φαρμάκων, ενώ μέσα στο σάκο που είχε μαζί του βρέθηκαν πολλά γεμάτα κουτιά με φάρμακα. Πυροσβέστες ανέσυραν και μετέφεραν τη σωρό του 25χρονου στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Το δύσκολο έργο της αναγνώρισης του πτώματος, ανέλαβε λίγες ώρες αργότερα ο πατέρας του. Συντετριμμένος δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που χτύπησε την οικογένειά του.

Όπως έγινε γνωστό τα ίχνη του 25χρονου φοιτητή της Νομικής είχαν χαθεί από την 1η Ιουνίου. Μάλιστα οι γονείς του, είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του στην αστυνομία, αφού το παιδί τους δεν απαντούσε στις δεκάδες κλήσεις που του είχαν κάνει και δεν είχε επικοινωνήσει με κανένα από τα φιλικά του πρόσωπα.

Με ανακοίνωσή της, η οικογένεια αναφέρει ότι ο 25χρονος αντιμετώπιζε χρόνιο καρδιακό πρόβλημα. Ωστόσο η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα φωτίσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Η αυλαία στην οικογενειακή τραγωδία του Αχαιού πολιτικού πέφτει στις 16.00 το απόγευμα στο κοιμητήριο Χαλανδρίου Αττικής...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος νεκρός υφυπουργός Θωμάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ