Ενταση στο Μεσολόγγι για το σχέδιο Αθηνά - Φυγαδεύτηκε ο Σαλμάς [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ενταση στο Μεσολόγγι για το σχέδιο Αθηνά - Φυγαδεύτηκε ο Σαλμάς [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολίτες του Μεσολογγίου επιχείρησαν να εισέλθουν στο ξενοδοχείο που μιλούσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς και ήρθαν αντιμέτωποι με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έκαναν χρήση δακρυγόνων και προχώρησαν σε προσαγωγές.

Οι κάτοικοι ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για το σχέδιο «Αθηνά», που αλλάζει τον πανεπιστημιακό χάρτη, αλλά για τη γενικότερη απαξίωση του νομού.

Ενταση στο Μεσολόγγι για το σχέδιο Αθηνά - Φυγαδεύτηκε ο Σαλμάς [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατάφερε να «ξεφύγει» από τον κλοιό που είχαν δημιουργήσει οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες, φεύγοντας με αυτοκίνητο από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου, ενώ σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες υπήρξαν μικροτραυματισμοί πολιτών που θέλησαν να προσεγγίσουν τα αυτοκίνητα.

Ενταση στο Μεσολόγγι για το σχέδιο Αθηνά - Φυγαδεύτηκε ο Σαλμάς [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Οι κάτοικοι της περιοχής με επικεφαλής το Δήμαρχο, ο οποίος από τη Δευτέρα σκοπεύει να ξεκινήσει απεργία πείνας, πήραν την απόφαση να σκληρύνουν τη στάση τους και να προχωρήσουν ακόμη και σε ακραίες μορφές διαμαρτυρίας προκειμένου να ανατρέψουν την κυβερνητική απόφαση για το κλείσιμο του ΤΕΙ της πόλης.

Ενταση στο Μεσολόγγι για το σχέδιο Αθηνά - Φυγαδεύτηκε ο Σαλμάς [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ