Επιστρέφουν οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα και τον Λευκό Πύργο - iefimerida.gr

Επιστρέφουν οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα και τον Λευκό Πύργο

Επιστρέφουν οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα και τον Λευκό Πύργο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από μία εβδομάδα οι Πορτογάλοι «Αγανακτισμένοι» βγήκαν στους δρόμους και πραγματοποίησαν μαζικές διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα κατά των πολιτικών λιτότητας. Αυτή την Κυριακή είναι η σειρά των Ελλήνων «Αγανακτισμένων» να επιστρέψουν στο Σύνταγμα και τον Λευκό Πύργο και να επαναδραστηριοποιηθούν όπως πριν από περίπου δύο χρόνια.

Με σύνθημα «Φτώχεια, ανεργία αυτοκτονίες. Φτάνει πια!», και κάλεσμα για μαζική συμμετοχή, η νέα κινητοποίηση των «Αγανακτισμένων» δεν θα περιοριστεί μόνο στις οικονομικές επιπτώσεις της κρίσης και της λιτότητας αλλά και σε θέματα όπως η ιστορία με τα χρυσωρυχεία στην Χαλκιδική, το "σχέδιο Αθηνά" για την παιδεία, η καταστολή και άλλα.

Παράλληλα, οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν την ίδια ώρα την 56η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής, με αναχώρηση από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στις 18.30 για το Σύνταγμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ