Βενιζέλος: Η χώρα δεν αντέχει άλλα δημοσιονομικά μέτρα - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Η χώρα δεν αντέχει άλλα δημοσιονομικά μέτρα

Βενιζέλος: Η χώρα δεν αντέχει άλλα δημοσιονομικά μέτρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, τόνισε ότι δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη εναλλακτική πολιτική για να βγει η Ελλάδα από την κρίση, πέρα απ' αυτή που επέλεξε.

Μιλώντας στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», ο ισχυρός άντρας του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι «πρέπει να διασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή. Αν δεν αναληφθούν μεγάλες και φιλόδοξες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της ανεργίας δεν μπορούμε να στείλουμε το μήνυμα που περιμένει η κοινωνία για να αποκτήσει το αναγκαίο αίσθημα ασφάλειας και αισιοδοξίας», ενώ όσον αφορά τη βάση της συζήτησης με την τρόικα, αυτή θα πρέπει να ξεκινά πια από το γεγονός «ότι η χώρα δεν αντέχει άλλα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά ή δημοσιονομικά μέτρα».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρθηκε και στο άνοιγμα που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα στον Φώτη Κουβέλη και τη ΔΗΜΑΡ, διευκρινίζοντας ότι για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς απαιτείται «μια μικρή περίοδος επώασης, όπως σε όλες τις μεγάλες πρωτοβουλίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ