Πώς και με ποιους γιόρτασε τα γενέθλιά του στο Κολωνάκι ο Χορστ Ράιχενμπαχ - iefimerida.gr

Πώς και με ποιους γιόρτασε τα γενέθλιά του στο Κολωνάκι ο Χορστ Ράιχενμπαχ

Πώς και με ποιούς γιόρτασε τα γενέθλια του στο Κολωνάκι ο Χορστ Ράιχενμπαχ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα παλιό αθηναϊκό στέκι στο εστιατορειο «Καφενείο» στο Κολωνάκι γιόρτασε ο επικεφαλής της Task Force στην Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ τα γενέθλιά του, παρουσία αρκετών προσώπων της εγχώριας πολιτικής σκηνής.

Στα γενέθλια του επικεφαλής της Task Force, σύμφωνα με το «Εθνος της Κυριακής» παραβρέθηκαν περίπου 50 άτομα. Μεταξύ αυτών ο διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού Κώστας Μπούρας, ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, η επικεφαλης των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου, ο διοικητής της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός, ο Γάλλος πρέσβης Ζαν Ντελφορζέ και φυσικά ο Πολ Τόμσεν του ΔΝΤ.

Το μενού περιείχε ελληνικά πιάτα και κόκκινο κρασί. Ο Χορστ Ράιχενμπαχ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έσβησε τα καθιερωμένα κεράκια.

Υψώνοντας το ποτήρι της πρόποσης ο επικεφαλής της Task Force φέρεται να είπε στους φίλους του που είχαν πάει να του ευχηθούν: «Δεν γιορτάζω απλώς τα γενέθλιά μου, αλλά το γεγονός ότι βρίσκεται εδώ η γυναίκα μου».

Η γιορτή έληξε λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ