Θρίλερ στη Νιγηρία – Δεν επιβεβαιώνεται εκτέλεση Ελληνα ομήρου - iefimerida.gr

Θρίλερ στη Νιγηρία – Δεν επιβεβαιώνεται εκτέλεση Ελληνα ομήρου

Θρίλερ με την εκτέλεση Ελληνα ομήρου στη Νιγηρία – Δεν επιβεβαιώνουν την πληροφο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελπίδες υπάρχουν για τον Ελληνα όμηρο που είχε απαχθεί μαζί με άλλα έξι άτομα στα μέσα Φεβρουαρίου, τον οποίο το μεσημέρι του Σαββάτου εξετρεμιστική οργάνωση είχε αναφέρει πως εκτελέστηκε.

Ο αστυνομικός επιθεωρητής Μοχάμεντ Λάνταν, εκπρόσωπος της αστυνομίας στην πόλη Τζαμάρε στο κρατίδιο Μπάουτσι, όπου έγινε την 7η Φεβρουαρίου απαγωγή επτά αλλοδαπών εργαζόμενων στη λιβανέζικη κατασκευαστική εταιρεία δημόσιων έργων, από την οργάνωση Ανσαρ αλ Μουσλίμεν, τόνισε ότι «στη βάση όλων των στοιχείων που διαθέτω, δεν έγινε η εκτέλεσή τους». Οι απαχθέντες είναι τέσσερις Λιβανέζοι, ένας Ελληνας, ένας Ιταλός και ένας Βρετανός.

Ο εκπρόσωπος της νιγηριανής αντικατασκοπείας για τον βόρειο τομέα της χώρας, εξέφρασε «αμφιβολίες» για την πληροφορία περί εκτέλεσης των ομήρων και επιπλέον έδωσε την πληροφορία ότι «έχουν γίνει συλλήψεις, την προηγούμενη βδομάδα, ατόμων που ενέχονται στην απαγωγή».

Η λιβανέζικη κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι «ερευνά» το θέμα με τους ομήρους. Το ίδιο ακριβώς ανακοίνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Ιταλίας.

Πηγές του ελληνικού ΥΠΕΞ ανέφεραν ότι η πληροφορία διερευνάται και ότι αυτή τη στιγμή δεν θα υπάρξει κανένα σχόλιο. Σε κάθε περίπτωση, ως προς το χειρισμό της υπόθεσης, οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι για την ελληνική πλευρά, από την πρώτη στιγμή προείχε και προέχει η ασφάλεια των ομήρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ